Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v lednu 2017

Nové menu v Café Buddha Norská

Restaurace Café Buddha Norská připravila nové menu. Krevety s kari lístky a rýžovým vínem, hovězí tataki s thajskou kokosovou omáčkou,uzený pstruh s pomelem a betelovými lístky, tempura krevety s mangem, avokádem a toragashi dresinkem, tataráček z kimchi a lososa, knedlíčky na páře
s krevetovým a hovězím masem, karbanátky z krevet se sladkou chilli omáčkou, zeleninové jarní závitky, pražma v tempuře s bylinkovým salátem a rýží, kachní červené kari, hovězí rendang s roti plackou, hovězí plátky sous vide s rýžovým vínem, pepřovou omáčkou a koriandrem, banán
v tempuře se sezamovou zmrzlinou a další speciality.

Více informací o restauraci na www.cafebuddha.cz

Nové menu v Café Buddha Norská
Zabíjačka v restauraci Torino, 16. - 21. ledna

Restaurace Torino připravila několik zabíjačkových specialit specialit.

Tlačenka s octem a cibulí, zbíjačkový ovar s křenem, horčicí a chlebem, tradiřční zabíjačková polévka prdelačka, jitrnice a jelita s lepenicí, zabíjačkový guláš s knedlíkem a povidlové buchty

Více informací o restauraci na www.r-t.cz

Zabíjačka v restauraci Torino, 12. - 14. prosince
Dny japonské kuchyně v restauraci Columna

Restaurace Columna připravila v lednu několik specialit z japonské kuchyně.

Carpaccio z tuňáka s wakame salátem, mangem a sójovou omáčkou, výběr sushi s nakládaným zázvorem, krevetová polévka, krevety v tempuře a kuřecí maso v sójové omáčce s jasmínovou rýží.

Více informací o restauraci na www.restauracecolumna.cz

Dny japonské kuchyně v restauraci Columna

Nové menu v restauraci Ada

Šéfkuchař luxusní restaurace Ada hotelu Hoffmeister&Spa***** připravil nové zimní menu.

Pečený kozí sýr s hruškou a rakytníkem, kachní rilettes s kaštanovým krémem a jeřabinami, telecí
s koprovou omáčkou, nokem a křepelčím vejcem, polévka z jeruzalémského artyčoku, filet
z mořského vlka s quinoou, hobové risotto, jehněčí hřebínek s topinamburem, pohankou
a estragonovou omáčkou, holubí supreme s pancettou a pastinákem, fíkové créme brulée
a další speciality.

Více informací o restauraci na www.hoffmeister.cz

Nové menu v restauraci Ada

Ústřice v restauraci The Wine Bar & Brasserie, 17. ledna

Smíchovská restaurace The Wine Bar & Brasserie připravila mimořádný večer zaměřený na ústřice.

Tři rozdílné druhy těchto fantastických mlžů ochutnáte ve třech různých úpravách.

Celý večer živá hudba.

Více informací o restauraci na www.thewinebar.cz

The Wine Bar

Nové degustační menu v restauraci Chateau St. Havel

V zámecké restauraci Chateau St. Havel v pražské Krči připravil šéfkuchař Ondřej Slanina, známý
z pořadu Kluci v akci, nové 6 chodové degustační menu.

Carpaccio z červené řepy se svatojakubskými mušlemi, rybí krémová polévka s bramborovými chipsy, gratinované slávky s balkánským sýrem a zeleninovými hranolky, chapadlo chobotnice na grilu s dýňovým pyré, krevetovým ragú a zeleninovou taštičkou, mořský okoun s raviolou a olivovým ragú a pomerančový parfait a skořicovou pěnou.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel
Lednové kurzy vaření v Chefparade

Škola vaření Chefparade připravila na leden řadu zajímavých kurzů:

kurz Punk na talíři s šéfkuchařem Janem Matějkou, zaměřený na netradiční pojetí v gastronomii, fermentování, metodu sous-vide nebo zajímavý foodstyling. Naučíte se připravovat hovězí tataráček
s okurkou, koprovou majonézou a červenou řepou, brambory pečené v popelu s uzeným máslem, fermentovanou dýní a tvarohem, pšeničné risotto s celerem, houbami a vejcem připraveným na 63°, amur pošírovaný s rakytníkovou omáčkou a čokoládu s červenou řepou.

Více o aktuálních kurzech na leden na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

© 2008-2017 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Google+ Pinterest

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz