Lokální legendární burger český burger Pro 4 osoby 1 kg mletého hovězího masa Mleté maso rozdělíme na 4 porce, které vytvarujeme na stejně vysoké burgery. Připravené burgery dáme na rozpálený gril, lehce posypeme půlkou kořenící soli a pečeme z jedné strany cca 4-5 min. Opečené burgery otočíme, posypeme zbylou půlkou kořenící soli a pečeme dalších 4-5 minut než je maso propečené. Mezitím co se nám burgery grilují si opečeme z obou stran plátky uzené krkovice. Na chladnějším místě grilu si zlehka opečeme rozpůlené hambugerové housky. Housky rozložíme na stůl a potřeme na vnitřní straně křenovou majonézou. Na spodní část housky dáme list salátu, plátek rajčete, na rajče opečený burger. Na opečený burger položíme grilovanou uzenou plec, 3 plátky znojemské okurky nakrájené po délce, posypeme smaženou cibulkou a přiklopíme druhou půlkou hamburgerové housky. Doporučujeme podávat s lehkým zeleninovým salátem nebo smaženými hranolkami. Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla restaurace Hard Rock Cafe |
- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -