Restaurant-guide.cz

Oslavte Valentýna v doporučených restauracích v Praze

Svátek svatého Valentýna je svátkem lásky a všech zamilovaných a připadá
v kalendáři na 14. února. K svátku svatého Valentýna neodmyslitelně patří dárky, růže, jahody, šampaňské, čokoláda a nejrůznější lahůdky.

Využijte této příležitosti a potěšte svého partnera pozváním do vybrané restaurace a užijte si romantický večer při dobrém jídle, které pro Vás na Valentýna připraví
v doporučených restauracích v Praze.

Doporučené restaurace v Praze na Valentýna:

Francouzská restaurace Art Nouveau, 14. 2. 2016
Praha 1, Náměstí republiky 5, Tel: 222 002 770

V secesní Francouzské restauraci Art Nouveau v Obecním domě připravili 5 chodové valentýnské menu. Ústřice v tempuře s mangovým salátkem, jablečné a celerové velouté s lanýžovou kroketou, sépiové černé ragú s gnocchi, hovězí steak se zeleninou a pyré ze sladkých brambor a anýzovou omáčkou a rybízový a čokoládový mousse s malinovou omáčkou.

Cena za osobu : 1.790 Kč

Restaurace Luka Lu, 14. 2. 2016
Praha 1, Újezd 33, Tel: 257 212 388

Restaurace Luka Lu na Malé Straně připravila mimořádné valentýnské menu. Sušená šunka s parmezánem, nakládané pečené papriky, grilovaný kozí sýr, salát
z chobotnice, slávky na víně, sépiové risotto, nadívané kuřecí prso špenátem, malinová panna cotta a baklava se zmrzlinou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Agave, 14. 2. 2016
Praha 1, Masná 2, Tel: 607 057 354

Stylová mexická restaurace Agave v centru Prahy, připravila na Valentýna 5 chodové degustační menu. Mangové guacamole, cuketový krém, konfitované vepřové se salsou verde v kukuřičné tortille, grilovaný tuňák se zeleninou, uzenými chilli
a bramborovým pyré a kukuřičný karamelový krém.

Cena za osobu : 550 Kč

La Bottega di Finestra, 13. 2. - 15. 2. 2016
Praha 1, Platnéřská 11, Tel: 222 233 094

Bistro a lahůdkárna La Bottega di Finestra ze skupiny italského restauratéra Riccarda Lucque připravila na Valentýna 3 speciality. Marinovaný filet z mořského vlka
s rebarborovým želé, ravioli s daňčím ragú a jelení hřbet s dýňovým pyré a jalovcovou omáčkou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Triton, 14. 2. 2016
Praha 1, Václavské nám. 26, Tel: 221 081 218

V restauraci Triton pro Vás šéfkuchař Michal Novák připravil 5 chodové valentýnské menu. Uzený a marinovaný losos se zázvorem a avokádem, tomatová polévka
s krevetami, sorbet, telecí medailonky s pečenými rajčaty a květákovým pyré
a vanilkové créme brulée. V ceně sklenka sektu.

Cena za osobu : 1.111 Kč

La Boucherie & Bistrot M, 9. 2. - 13. 2. 2016
Praha 5, Zubatého 5, Tel: 702 033 020

V Bistrot M na Smíchově připravili na Valentýna celé speciální menu. Pěna z kozího sýra s toastem a cibulovou marmeládou, carpaccio z lososa s pomerančovou omáčkou, hovězí carpaccio, krémová houbová polévka s lanýžem, mořský vlk
s šafránový risottem, telecí se špenátem, hříbkovou omáčkou a pastiňákovým pyré
a variace dezertů.

Cena za osobu: 790 Kč

La Bottega Bistroteka, 13. 2. - 15. 2. 2016
Praha 1, Dlouhá 39, Tel: 222 311 372

Bistro a lahůdkárna La Bottega Bistroteka v Dlouhé ulici připravila na Valentýna 4chodové menu pro pár. Petrželkové capuccino, fenyklová polévka s šalotkou
a pomerančem, humr se slaninou a opečeným patisonem, rajčatovou omáčkou
a vejcem připraveným na 63°C a valentýnský dezert.

Cena za pár: 2.150 Kč

Restaurace Mlýnec, celý únor 2016
Praha 1, Novotného lávka 9, Tel: 277 000 777

Restaurace Mlýnec, která se nachází u paty Karlova mostu s výhledem na Prahu, připravila na celý únor degustační menu s valentýnskou tématikou. Salát z ananasu
a řepy s vanilkou, šťovíkem a syrovátkou, carpaccio z tuňáka s foie gras a avokádem, daňčí hřbet s kapustou, čokoládovou omáčkou a perníkem a čokoládová pěna
s karamelem a višněmi.

Cena za osobu: 1.290 Kč

Restaurace Renommé, 13. 2. - 14. 2. 2016
Praha 1, Na Struze 1, Tel: 224 934 109

Restaurace Renommé připravila na Valentýna romantické 4 chodové menu. Carpaccio z mušlí Sv. Jakuba, bisque s grilovanými krevetami, kuřátko s kaštanovým pyré a koňakovou omáčkou a čokoládový fondant s jahodovým tatarákem.
V ceně láhev růžového sektu.

Cena za pár: 1.900 Kč

Restaurace Per Te, 14. 2. 2016
Praha 2, Korunní 23, Tel: 222 521 814

Restaurace Per Te na Vinohradech připravila na Valentýnský večer mimořádné
4 chodové menu. Uzené kachní prso s parmezánem a rukolou, lososový tataráček, Wellington z vepřové panenky s bramborovou kaší a palačinky s mandlovou náplní.

Cena za osobu: 795 Kč

Terasa U Prince, 14. 2. 2016
Praha 1, Staroměstské náměstí 29, Tel: 737 261 842

Terasa U Prince, která se nachází přímo na Staroměstském náměstí, připravila na Valentýna 3 chodové menu. Telecí consommé s sherry, kachní prso s celerovobramborovým pyré a jahodový meringue s čokoládou.

Cena za osobu: 549 Kč

Restaurace Il Giardino, 14. 2. 2016
Praha 5, Mozartova 261/1, Hotel NH Prague, Tel: 257 151 111

V restauraci Il Giardino pro Vás připravili na Valentýna speciální brunch. Navíc čokoládové pralinky a růže pro dámu jako dárek.

Cena za osobu: 990 Kč

Restaurace Hradčany Savoy, 14. 2. 2016
Praha 1, Keplerova 6, hotel Savoy, Tel: 224 302 430

V luxusní restauraci Hradčany ve známém hotelu Savoy, který se nachází na Pohořelci nad Pražským hradem, připravili na Valentýna 4 chodové menu. Uzené kachní prso
s foie gras a hruškovým chutney, krevety s avokádovou salsou, telecí rib eye a jehněčí kotletka s gratinovanými bramborami nebo losos se špenátem a créme brulée
s malinami a omáčkou Grand Marnier. Alternativou je také menu vegetariánské.

Cena za osobu: 1.490 Kč / 1.890 Kč

Restaurace AvantGarde, 14. 2. 2016
Praha 6, Evropská 2690/17, PPF Gate, Tel: 224 174 224

Dejvická restaurace AvantGarde připravila mimořádný valentýnský brunch s bohatou nabídkou specialit a neomezenou konzumací.

Cena za osobu : 890 Kč

Restaurace Made in Japan, 12. 2. - 21. 2. 2016
Praha 1, Rytířská 10, Tel: 224 235 604

Japonská restaurace a sushi bar Made in Japan v centru Prahy připravila na Valentýna mimořádnou večeři pro dva. Polévka dle výběru: miso, vietnamská Pho, s mořskými plody nebo japonská kuřecí polévka, salát s mořskými řasami nebo kimči, set 16 ks sushi dle výběru šéfkuchaře a zmrzlina matcha nebo sezamová. V ceně láhev španělského sektu.

Cena za pár: 995 Kč

Restaurace CODA, 14. 2. 2016
Praha 1, Tržiště 9, Hotel Aria, Tel: 225 334 761

V luxusní restauraci CODA připravil na Valentýna šéfkuchař David Šašek speciální
5 chodové menu. Mátová a meduňková esence s růžovou vodou a kořením, španělská sušená šunka s malinovým salátem, kambala s mangovou emulzí, telecí hřbet s foie gras s lanýžovou omáčkou a dýní a čokoládový koláč s růžovým pepřem
a zmrzlinou.

Cena za osobu: 1.990 Kč

Restaurace Pálffy Palác, 14. 2. 2016
Praha 1, Valdštejnská 14, Tel: 257 530 522

Noblesní restaurace Pálffy Palác připravila na valentýnský večer 4 chodové menu. Foie gras s liči, quinoou a čokoládovým krémem, topinamburový krém s houbami
a pastinákem, mořský okoun s mušlí a olivami nebo daňčí hřbet se zeleninovým pyré a hruškou a kávový dezert s citrónovým krémem.

Cena za osobu: 1.250 Kč

Restaurace Oblaca, 14. 2. 2016
Praha 3, Mahlerovy sady, Tel: 210 320 086

Restaurace Oblaca, která se nachází ve věži Žižkovského vysílače a nabízí jedinečný rozhled na celou Prahu, připravila na Valentýna 4 chodové menu. Variace z tuňáka, karotkový krém s kokosovým mlékem, telecí líčka a telecí hřbet s bramborovým pyré
a avokádovým krémem a čokoládová pěna s malinovou omáčkou.
V ceně welcome drink.

Cena za osobu: 1.780 Kč

Restaurace Villa St. Tropez, 8. 2. - 14. 2. 2016
Praha 6, Ruzyňská 197/14, Tel: 235 300 521

Francouzská restaurace Villa St. Tropez v klidné vilové části Prahy 6 nedaleko letiště připravila na Valentýna speciální 5 chodové menu. Krevety v tempuře se salátem, šafránové risotto s celerem a lanýžem, filet z mořského vlka s pyré ze sladkých brambor, hovězí steak s gratinovanými brambory a périgord omáčkou a čokoládová pěna s chilli a jahodami.

Cena za osobu : 720 Kč

Restaurace La Gare, 14. 2. 2016
Praha 1, V Celnici 3, Tel: 222 313 712

Francouzská brasserie La Gare připravila na Valentýna 5 chodovou romantickou večeři. Čerstvé ústřice, foie gras s brioškou a bezovou omáčkou, risotto s lanýžem
a růžemi, hovězí steak s tygří krevetou, restovanou čekankou a bramborovým pyré
a čokoládový dezert s maracujou a malinami.
V ceně sklenička růžového sektu.

Cena za pár: 1.800 Kč

Restaurace KiinDi, 14. 2. 2016
Praha 4, Michelská 58, Tel: 721 588 888

Thajská restaurace KiinDi nabízí na Valentýna 4 chodové Asia fusion menu. Dýňová polévka s krevetami a kokosovým mlékem nebo špenátová polévka se zázvorem, sezamem, bambusem a slaninou, restované kalamáry s česnekem a pikantním máslem a wasabi majonézou nebo carpaccio z lososa s bylinkami a hořčičnými lístky, červené kari s restovanými krevetami s rýží nebo steak ze svíčkové s vínovou omáčkou a rýží a variace tří dezertů.
V ceně výběr vín a koktejl.

Cena za osobu: 680 Kč

Restaurace Altány Kampa, 14. 2. 2016
Praha 1, Nosticova 2a, Tel: 257 007 681

Restaurace Altány Kampa přímo u vody na Čertovce připravila valentýnské menu. Krevety na másle, losos s caponatou a pomerančovou omáčkou nebo vepřová panenka s gratinovanými brambory a višňovou omáčkou a zmrzlina s čokoládovým srdcem.
V ceně sklenka sektu.

Cena za osobu: 675 Kč

Restaurace Hergetova Cihelna, 14. 2. 2016
Praha 1, Cihelná 2b, Malá Strana, Tel: 296 826 103

Restaurace Hergetova Cihelna připravila na Valentýna 3 chodové menu. Sashimi
z tuňáka s omáčkou Ponzu, telecí kotletky po provensálsku s brambory a fenyklem
a panna cotta s lesním ovocem a malinovým sorbetem.

Cena za osobu: 995 Kč

Restaurace Kampa Park, 14. 2. 2016
Praha 1, Na Kampě 8b, Tel: 296 826 112

Noblesní restaurace Kampa Park na Vltavě přímo u Karlova mostu připravila na Valentýna 3 chodové menu. Foie gras se švestkami a ořechy, ryba kamenáč
s bramborovým pyré, hříbky a langustýnovou omáčkou a mangové créme brulée
s dortem a čokoládovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 1.595 Kč

Restaurace Dock House, 13. a 14. 2. 2016
Praha 4, Michelská 59, Tel: 261 211 590

Michelská restaurace Dock house připravila na Valentýna 3 chodové menu. Uzený losos na bramborové placce s kaparovou pěnou, kachní prsa sous vide
s topinamburovým pyré a růžičkovou kapustou a variace čokoládových dortů pro dva.

Cena za osobu : 590 Kč

Restaurace Divine Coffee&wine, 14. 2. 2016
Praha 2, Londýnská 71, Tel: 273 136 096

Restaurace Divine Coffee&wine připravila na Valentýna 4 chodové menu. Telecí
s miso pastou, zázvorem, oříšky a limetkou, marinovaný losos s fenyklem, pomelem, okurkou a levandulí, svatojakubské mušle s červenou řepou bramborem a lanýžovou majonézou a hovězí steak s kaštany a celerem.

Cena za osobu: 1.499 Kč

Ada restaurant, hotel Hoffmeister, 12. 2. - 21. 2. 2016
Pod Bruskou 7, Praha 1, Tel: 251 017 111

V restauraci luxusního hotelu Hoffmeister pro Vás šéfkuchař připravil 5 chodové valentýnské menu. Terinka z foie gras s fíkovým želé, gratinované ústřice s celerovým kaviárem, cappucino z batátů, jehněčí svíčková se špenátem a pyré z fialových brambor a jahody s mascarpone.

Cena za pár: 1.485 Kč

Restaurace Meze, 13. 2. - 14. 2. 2016
Praha 8, Karlínské náměstí 6, Tel: 223 000 665

Karlínská restaurace Meze připravila na valentýnský večer 3 chodové menu. Kachní parfait, limetový sorbet, hovězí steak s růžovým pepřem nebo kuřecí steak
s bylinkovou omáčkou a bramborovým koláčem a čokoládové srdce s krémem.
V ceně welcome drink. Dne14. února bude navíc v restauraci valentýnský brunch.

Cena za pár: 1.650 Kč

Restaurace Délice, 13. 2. - 14. 2. 2016
Praha 1, Jánský vršek 13, Tel: 603 766 779

Restaurace Délice na Jánském vršku připravila na Valentýna 6 chodové degustační menu. Zapečené mušle Sv. Jakuba, hovězí tataráček s okurkovou omáčkou, polévka
z červené řepy, filet z kambaly s mangoldem a pečenou polentou, jelení steak ze svíčkové s bramborem a čokoládový dezert s hruškovým sorbetem.

Cena za osobu: 1.495 Kč

Restaurace Lavande, 14. 2. 2016
Praha 5, Lidická 2, Tel: 734 322 351

Restaurace Lavande připravila na Valentýna 3 chodové menu. Losos v raviole
s krevetovou omáčkou, telecí plátky s bramborovým koláčem a zeleninou nebo citrónové risotto s bazalkou a grilovanými krevetami a flambované jahody se zmrzlinou. Navíc čokoládová pralinka.

Cena za osobu: 550 Kč

Restaurace Továrna na iluze, 13. 2. - 29. 2. 2016
Praha 1, Břehová 5, Tel: 727 977 730

Restaurce Továrna na iluze připravila specilní valentýnské menu na druhou polovinu února. Karotkový krém se zázvorem, filet ze pstruha lososovitého s pohankovými nudlemi a slávkami nebo hovězí steak s pečenou bramborou, fazolkami a pepřovou omáčkou a čokoládová pěna s jahodami.
V ceně láhev alsaského sektu.

Cena za pár: 1.640 Kč

Restaurace Hard Rock Cafe, 14. 2. 2016
Praha 1, Malé námestí 142/3, Tel: 224 229 529

Hard Rock Café nabízí na Valentýna 3 chodové menu. Jarní rolky Santa Fe, žebírka Hickory nebo losos na grilu, nebo hovězí steak či burger Legendary, salát, vegetariánské fajitas a jako dezert čokoládové brownie. V ceně welcome drink, dvě piva a neomezené nealko drinky. Celý večer živá hudba.

Cena za osobu: 890 Kč

Restaurace Rest, 14. 2. 2016
Praha 4, Podolské nábřeží 34/6, Tel: 273 130 230

Podolská restaurace Rest na valentýnský večer připravila 5 chodové menu. Variace ústřic nebo foie gras s omáčkou z rukoly, krémová polévka z červené řepy s kozím sýrem, rolka z pstruha lososovitého s bramborovým pyré, nebo hovězí steak Tournedos Rossini s foie gras a dýňovými noky a čokoládové soufflé s jahodovým sorbetem s pepřem a vanilkovou omáčkou.
V ceně sklenička šampaňského.

Cena za osobu: 1.290 Kč

Restaurace New York Café, 12. 2. - 14. 2. 2016
Praha 1, Senovážné nám. 13, Hotel Boscolo, Tel: 224 593 886

Noblesní restaurace hotelu Boscolo připravila romantické 4 chodové menu na valentýnský svátek. Svatojakubské mušle s květákovým pyré, kaštanová krémová polévka, mořský vlk se špenátem a noky nebo hovězí medailonky s gratinovanými brambory a hlívou a valentýnské srdce s jahodami mascarpone a čokoládou. Welcome drink a sklenice vína ke každému chodu v ceně.

Cena za pár: 4.500 Kč

Restaurace Terasa U Zlaté Studně, 14. 2. 2016
Praha 1, U Zlaté studně 166/4, Tel: 257 533 322

Noblesní restaurace Terasa U Zlaté Studně, která nabízí jeden z nejkrásnějších výhledů na Prahu připravila na Valentýna luxusní 8 chodové menu. Svatojakubská mušle se sušenou šunkou, langustýnka v rýži s koprovým květem, foie gras
s čokoládě, kaštanový krém, risotto s červenou řepou a filetem svatopetrské ryby
s lanýžem, křepelka s noky a pyré ze sladkých brambor a jahodový koláč se zmrzlinou a jahodami a pralinkou ze zeleného čaje.

Cena za osobu: 2.500 Kč

Restaurace Villa Richter, 13. 2. - 14. 2. 2016
Praha 1, Staré zámecké schody 6/251, Tel: 257 219 079

Restaurace Villa Richter připravila na Valentýna speciální 4 chodové menu. Tataráček z tuňáka, mátový sorbet s rumem, grilované krevety s kokosovou a mangovou omáčkou nebo telecí rib eye steak s chřestem a hranolky a čokoládový parfait
s jahodovou tartaletkou.

Cena za osobu: 1.290 Kč

Restaurace Dutch Pub, 14. 2. 2016
Praha 1, Vladislavova 17, Tel: 727 969 818

Restaurace Dutch Pub přpravila na Valentýna 3 chodové menu. Tataráček z lososa, hovězí burgery a malinová panna cotta s vanilkou a omáčkou z granátového jablka.

Cena za pár: 690 Kč

Restaurace Casa De Carli, 12. 2. - 14. 2. 2016
Praha 1, Vězeňská 5, Tel: 224 816 688

Italská restaurace Casa De Carli připravila na Valentýna 5 chodové menu. Topinamburová polévka s artyčoky, marinovaný losos s červenou řepou a quinoa
s kurkumou, ravioli s paprikou a rýží, filet svatopetrské ryby s dušenou řepou
a pikantní dýní nebo hovězí wagyu s dušenou zeleninou a cizrnovými kroketami
a panna cotta s bílou čokoládou, lékořicí a ovocem. Navíc čokoládové pralinky
a lanýže.

Cena za osobu: 1.420 Kč

Restaurace Magická Zahrada nouveau, 12. 2. - 14. 2. 2016
Praha 4, Nuselská 159/114, Tel: 261 214 252

Restaurace Magická Zahrada nouveau připravila na Valentýna 3 chodové menu. Tataráček z lososa s avokádem, vepřová panenka s celerovou kaší nebo filet mořského vlka s hráškovým pyré a kaviárovou omáčkou a marcipánový dezert
s čokoládou a ovocem. V ceně sklenka prosecca.

Cena za pár: 1.280 Kč

Restaurace Kouzelná zahrada - Zámek Berchtold, 12. 2. - 14. 2. 2016
Kunice - Vidovice, Hlavní 6, Zámek Berchtold, Tel: 313 039 747

Valentýnskou 3 chodovou večeři na zámku pro Vás připravili v restauraci Kouzelná zahrada na zámku Berchtold v Kunicích u Prahy. Lososové ravioli s krevetovou omáčkou, telecí plátky s bramborovým koláčem nebo risotto s grilovanými krevetami a flambované jahody s jogurtovou zmrzlinou a čokoládová pralinka.

Večer 13. února navíc proběhne valentýnský ples s bohatým programem.

Cena za osobu: 550 Kč

Restaurace Tančící dům Ginger & Fred, 14. 2. 2016
Praha 2, Jiráskovo náměstí 6, Tel: 221 984 160

Restaurace Ginger & Fred v Tančícím domě připravila na Valentýna 4 chodové menu. Pečená chobotnice s fenyklovým salátem a krevetami nebo hovězí tataráček
s nakládanou kedlubnou, filet z lososa s langustýnkou s brokolicí a těstovinami nebo kachní prsa pomerančovým pyré a bramborovým koláčkem, výběr francouzských sýrů a čokoládové srdce s malinami a makovou zmrzlinou. V ceně sklenička vybraného vína ke každému chodu. Z oken restaurace nebo otevřené terasy je jedinečný výhled na Vltavu s Pražským hradem.

Cena za osobu: 1.298 Kč

Restaurace Rugantino, 14. 2. 2016
Praha 1, Křížovnická 12/61, Tel: 222 312 275

Restaurace Rugantino v centru Prahy připravila na valentýnský večer 4 chodové menu. Plato mořských plodů, těstoviny Paccheri se svatopetrskou rybou, mořský vlk
s topinamburem a kapustovým koláčkem a čokoládový dezert s malinami a zmrzlinou. V ceně aperitiv a káva.

Cena za osobu : 750 Kč

Restaurace Pivovarský dvůr Chýně, 14. 2. 2016
Chýně, Hlavní 525, Tel: 724 878 700

Pivovar Chýně připravil na Valentýna speciální menu. Tataráček z lososa, kachní játra se salátem z červené řepy, konfitované králičí stehno s bramborovou kaší, rib eye steak, kachní prsa s artyčoky, vepřová panenka se švestkovou omáčkou a další speciality.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Zlatá Praha, 14. 2. 2016
Praha 1, Pařížská 30, Telefon: 296 630 522

V luxusní restauraci Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental připravili na Valentýna speciální 5 chodové menu. Králičí roláda s foie gras, špenátem
a lanýžovou remuládou, topinamburový krém, černá treska s květákovým pyré
a mangoldem, telecí svíčkové řezy s bramborovou kaší a dezert pro dva.
V ceně vybraná vína ke každému chodu.

Cena za pár: 3.200 Kč

Restaurace Café Wine Bar Diama, 14. 2. 2016
Mratín 250 63, Kostelecká 11, Tel: 777 713 721

Balkánská restaurace Diama v Mratíně u Prahy připravila na Valentýna 3 chodové menu. Lososové carpaccio nebo červená řepa s kozím sýrem, vepřová panenka
s houbovou nádivkou nebo kohout na víně a jahodový tataráček a créme brulée nebo čokoládový mousse.

Cena za osobu: 390 Kč

Restaurace Gastronom, 14. 2. 2016
Praha 5, Nové Butovice, Petržílkova 15, Tel: 251 550 534

Butovická restaurace Gastronom připravila na valentýnský večer 5 chodové menu. Lososový tataráček, kuřecí wonton knedlíčky s houbami, grilované mušle Sv. Jakuba s rajčatovým pyré, filet z lososovitého pstruha se špenátem nebo telecí svíčková
s hříbkovou omáčkou a čokoládový dezert s mangovým pyré a makronkami. K menu květiny pro dámu a láhev vybraného vína.

Cena za osobu: 595 Kč

Restaurace Charles Bridge, 14. 2. 2016
Praha 1, Smetanovo nábřeží 195, Tel: 603 222 379

Restaurace Charles Bridge na Vltavě u Karlova mostu připravila na Valentýna
3 chodové menu. Avokádový salát s uzeným lososem nebo hříbková polévka
s pošírovaným vejcem, hovězí steak s bramborem a čokoládovou omáčkou nebo filet z candáta s risottem a švestkové lívance se zmrzlinou. V ceně welcome drink.

Cena za osobu: 590 Kč

Restaurace La Bodeguita del Medio, 14. 2. 2016
Praha 1, Kaprova 5, Tel: 224 813 922

Kubánská restaurace a bar La Bodeguita del Medio připravila na svatého Valentýna speciální 3 chodové menu. Hráškový krém s růžovými květy, kuřecí steak s grilovaným bramborem a flambované jahody s čokoládou.

Cena za osobu: 550 Kč

Restaurace La Casa Argentina, 14. 2. 2016
Praha 1, Dlouhá 35/730, Tel: 222 311 512

Restaurace La Casa Argentina připravila na Valentýnský večer 3 chodové menu. Kachní prsa s listovým salátem, hovězí steak s bramborovým pyré a fazolkami
a čokoládový fondant s višňovou omáčkou, jahodami a zmrzlinou.

Cena za osobu: od 1.240

Restaurace Aromi, 14. 2. 2016
Praha 2, Náměstí Míru 6, Tel: 222 713 222

Italská restaurace Aromi na pražských Vinohradech připravila speciální 4 chodové menu na svátek svatého Valentýna. Rajčatová polévka, telecí svíčková sous vide
s krevetami, šafránovou omáčkou a černým kořenem a čokoládové srdce Valrhona
s jahodami a sorbetem.

Cena za osobu: 1.890 Kč

Restaurace Bar Bar, 13. 2. - 14 . 2. 2016
Praha 1, Všehrdova 17, Tel: 257 312 246

Malostranská restaurace BarBar připravila na valentýnský večer připravila 3 chodové menu. Lososové carpaccio s brioškou, hovězí na víně s houbami, zeleninou
a bramborovou kaší a čokoládový dort. V ceně 0,5l vybraného vína.

Cena za osobu: 399 Kč

Restaurace Žofín Garden, 14. 2. 2016
Praha 1, Slovanský ostrov, Tel: 774 774 774

Restaurace Žofín Garden připravila na Valentýna 3 chodové menu. Tataráček
z lososa s mušlí Sv. Jakuba, kuřecí supréme steak s restovanými brambůrky
a zeleninou nebo jehněčí kotletky se špenátem a kroketami a rebarborový koláč
s malinovým sorbetem.

Cena za osobu: 945 Kč

La Bottega Tusarova, 13. 2. - 15. 2. 2016
Praha 7, Tusarova 39, Tel: 220 610 065

Italský obchod a bistro La Bottega Tusarova v Holešovicích připravila na Valentýna speciální 4 chodové menu. Krevety s burratou, maracujou a rajčatovými pusinkami, kachní ravioli s dýní a sšenou hlívou, filet z mořského vlka s fettuccine a rybí omáčkou Cacciucco a valentýnský čokoládový dezert.

Cena za osobu: 850 Kč

Restaurace Buddha Bar, 12. 2. - 14. 2. 2016
Praha 1, Jakubská 8, Tel: 221 776 300

Luxusní podnik Buddha Bar připravil na Valentýna 3 chodové menu. Grilované krevety v pancettě, kuřecí steak sous vide plnění houbovou směsí s champagne omáčkou
a špenátovými noky a čerstvé jahody s krémem Chantilly.

Cena za osobu: 490 Kč

Restaurace & bar Crystal, 14. 2. 2016
Praha 1, V Kolkovně 7, Tel: 607 337 337

Restaurace Crystal připravila na Valentýna 3 chodové menu. Hovězí tatarák
s křepelčím vajíčkem nebo čerstvé ústřice se šalotkovým vinaigrettem, jehněčí svíčková s karotkou a pyré z fialových brambor nebo filet z candáta s ratatouille
a čokoládový fondant nebo valentýnský dort.

Cena za osobu: 1.200 Kč

Restaurace Tetu Brissy, 12. 2. - 14. 2. 2016
Praha 10, Benice, Květnového povstání 194, Tel: 267 268 700

Restaurace Tetu Brissy připravila na Valentýna 3 speciality. Kachní pěnu stylem créme brulée, vepřová panenka s pečenými rajčaty a petrželovým pyré a tvarohový dort s čokoládovou pěnou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Balu Relax, 14. 2. 2016
Praha 3, Pod Krejcárkem 975/2, Tel: 725 755 677

Restaurace Balu Relax na Krejcárku připravila na valentýnský večer 4 chodové menu. Topinamburová polévka s lanýžem, grilované svatojakubské mušle se salátem, vepřová panenka s čedarovou omáčkou nebo filet pražmy se zeleninou a pyré
z červené řepy a čokoládové fondue s ovocem. V ceně láhev vína a celý večer živá hudba.

Cena za osobu: 2.200 Kč

La Bottega Gastronomica, 14. 2. 2016
Praha 2, Ondříčkova 17, Tel: 222 725 514

Italský obchod a bistro Gastronomica La Bottega na Vinohradech připravila na Valentýna speciální 4 chodové menu. Terinka z husích jater s parmezánovou brioškou, ravioli s telecí oháňkou a špenátovým pyré, telecí saltimbocca
s bramborovými kroketami a valentýnský čokoládový dezert.

Cena za osobu: 950 Kč

srdce z čokolády, Valentýn

jahody se šlehačkou

variace zákusků

Ústřice

Koktejl Broken Heart,  La Casa Argentina

Valentýnský dort v restauraci hotelu Hilton

© 2008-2016 Restaurant-Guide
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autora a vlastníka stránek

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz