Filip Eichler, šéfkuchař restaurace Balu Kitchen

Filip Eichler šéfkuchař
restaurace Balu Kitchen

Vážení čtenáři Restaurant Guide,

Jmenuji se Filip Eichler a rád bych Vám představil restauraci Balu Kitchen
s úžasným výhledem na pražská panoramata, která se náchází v nejvyšším patře budodovy Krejcárek na Praze 3

Příjemná atmosféra, interiér laděný do francouzského stylu a zejména milý personál Balu Kitchen zajistí prožití příjemného okamžiku i těm nejnáročnějším hostům. Kuchyně je mezinárodní , připravujeme pokrmy výhradně z čerstvých surovin.


Balu tým Vás rád přivítá pestrostí domácích limonád a jedinečnými pochoutkami a z našeho venkovního grilu.

Balu Kitchen


Jako letní inspiraci jsme pro Vás připravil můj oblíbený recept, rychlý a lahodný předkrm, který Vás se sklenkou Vernaccia di San Gimignano DOCG 2015 Trambusti jistě potěší.

Pomazánka z tresčích jater se sýrem Pecorino

Tresčí játra
Jarní cibulka
Marinované černé olivy Aragon
Polosušená cherry rajčata v olivovém oleji
Vařená vejce
Čerstvě mletý pepř
Šťáva z limetky
Sůl Maldon
Sýr Pecorino
Bílý chleb Italský

Postup:

Tresčí játra, jarní cibulku, marinované olivy, cherry rajčata, vejce jemně nasekáme, přidáme šťávu z limetky jemně promícháme,ochutíme solí Maldon a čerstvě mletým pepřem.Poté si připravíme splátky z bílého Italského chleba, který zprudka opečeme po obou stranách a dále přidáváme pomazánku, kterou jsme si připravili.

Posypeme sýrem Pecorino a zprudka opečeme. Hotové přelijeme olivovým olejem , přidáme ochucenou rukolu a můžeme podávat .

Dobrou chuť Vám přeje šéfkuchař Filip Eichler a Balu tým

- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -