Balu tým Vás rád přivítá pestrostí domácích limonád a jedinečnými pochoutkami a z našeho venkovního grilu.
Jako letní inspiraci jsme pro Vás připravil můj oblíbený recept, rychlý a lahodný předkrm, který Vás se sklenkou Vernaccia di San Gimignano DOCG 2015 Trambusti jistě potěší. Pomazánka z tresčích jater se sýrem Pecorino Tresčí játra Postup: Tresčí játra, jarní cibulku, marinované olivy, cherry rajčata, vejce jemně nasekáme, přidáme šťávu z limetky jemně promícháme,ochutíme solí Maldon a čerstvě mletým pepřem.Poté si připravíme splátky z bílého Italského chleba, který zprudka opečeme po obou stranách a dále přidáváme pomazánku, kterou jsme si připravili. Posypeme sýrem Pecorino a zprudka opečeme. Hotové přelijeme olivovým olejem , přidáme ochucenou rukolu a můžeme podávat . Dobrou chuť Vám přeje šéfkuchař Filip Eichler a Balu tým |
- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -