Matteo De Carli, šéfkuchař a majitel restaurace

Matteo De Carli
šéfkuchař restaurace Casa de Carli

Buongiorno!

Rád bych Vás pozval do mojí restaurace Casa De Carli, kterou jsme loni v létě otevřeli s mojí partnerkou.

Skrze Itálii, kde jsem vyrůstal, Švýcarsko, Hotel Four Seasons v Dublinu, Bice v Dubaji a věhlasnou Michelinskou restauraci Cipriani v New Yorku pro vás nyní vařím na Starém městě ve Vězeňské ulici 5.


V mém podniku Vás seznámím s tradiční italskou kuchyní, rád uvařím cokoliv z kvalitních surovin a mojí specialitou jsou čerstvé domácí těstoviny. Pokud nenajdete vaše oblíbené jídlo v menu, nebojte se zeptat, když máme suroviny, rádi vám jej uvaříme.

Pravidelně pro vás připravuji sezónní speciality, aktuálně můžete přijít ochutnat například dozlatova opečenou kambalu na medu s bramborovým pyré s kaštany a romanescem.

Budu se moc těšit na Vaši návštěvu v naší restauraci Casa De Carli!

Matteo De Carli

šéfkuchař a majitel restaurace

Kambala na medu s bramborovým pyré s kaštany a romanescem

Kambala na medu s bramborovým pyré s kaštany a romanescem

- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -