Pošírované organické hovězí ve smetanové omáčce s čerstvým koprem Grand bouillion pražská šunka, cibule,slepice, telecí hrudí vše pokrájíme na hrubé kousky a na másle opečeme, přidáme bobkový list a zalijeme vodou tak aby bylo vše potopeno. Pomalu přivedeme k varu a ubereme oheň, vývar se musí pouze táhnout ne vařit. redukujeme cca 15 hodin na třetinu. Zcedíme skrz plátno. Bílá omáčka do grand bouillionu přidáme kopr, bobkový list, ocet a dáme do vodní lázně, zahřejeme na 70°. Do teplého bouillionu dáme pošírovat hovězí entrecote. Svařená smetana Koprová omáčka Štouchaná brambora opečeme bílý chléb a uděláme si čerstvou jenmou strouhanku. Vařené brambory rozmačkáme a tvarujeme do noku, z jedné strany obalíme ve strouhance. Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla restaurace ![]() |
- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -