Quiche s lososem a pórkem - Recept

Těsto:

165g másla
50g vody
285g hladké mouky
Špetka soli

Postup: Vše spojíme v hladké těsto a necháme alespoň 1 hodinu odležet. Poté vyválíme cca 0,5 cm silné těsto. Vložíme do formy a znovu dáme na 1 hodinu odležet do lednice.

Náplň:

400g cibule
400g lososa
1ks pórek
2 vejce
1 žloutek
1 jarní cibulka
180g Creme fraiche
50g parmazánu
50g oleje
25g másla
Pepř, sůl, muškátový oříšek

Postup: Na oleji osmažíme cibuli, přidáme pórek, creme fraiche, vejce a žloutek. Rozmícháme. Losos nakrájíme na menší kousky. Vše postupně smícháme a naplníme do připravené formy. Pečeme asi 50 minut na 175°C.

Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytlo pekařství La petite France

Quiche s lososem a pórkem - Recept

- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -