Pikantní sečuánské udon nudle – veganské - Recept4 porce 600g udon nudle čerstvé POSTUP Nasekejte oloupaný zázvor a česnek, osmahněte na sezamovém oleji, přidejte mrkev a pórek nakrájené na julienne a červenou cibuli na půlkolečka. Vše krátce orestujte. Přidejte sečuánský pepř, protlak, sojovou omáčku, mirin, rýžový ocet a sirup. Dále přilejte povařené udon nudle a společně povařte. Těsně před servírováním přidejte pak choi, kešu ořechy, čerstvý koriandr, modrou řepu a enoki houby. Tempeh nakrájejte na trojúhelníky a obalte ve směsi vody a škrobu. Poté obalte v sezamových semínkách a usmažte v oleji. Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla Restaurace Spojka Karlín |
- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -