|
Novinky v menu restaurace La Gare
Francouzská restaurace La Gare přidala do svého menu několik lákavých specialit. Ochutnejte na ohni grilované mušle s citrónovou emulzí, gratinované šneky v houbovém másle, jehněčí kotletky s bylinkovým crumble, kambala na másle s kapary a lískovými oříšky nebo uzeného lososa s marinovaným vejcem a estragonem. Více informací o restauraci na www.lagare.cz |
|
Květnové speciality v restauraci Mlýnec
V restauraci Mlýnec u Karlova mostu můžete celý květen ochutnat několik nových specialit. Chřestová krém s lanýžem, bazalkou a špenátem, pošírovaný candát s fregolou, špenátem, medvědím česnekem a mozzarellou a striploin steak ze stařeného hovězího masa podávaný s chřestem, bramborovou máslovou kaší, omáčkou Périgord a perigourdine a chimichurri. Více informací o restauraci na www.mlynec.cz |
|
Nové degustační menu v restauraci Salabka
Petr Kunc, šéfkuchař trojské restaurace Salabka vás zve na nové degustační menu. Čekají vás chřestové variace a skotské vejce, úhoř s libečkovou majonézou jako předkrm, z hlavních chodů jeseter s rozinkami, kaviárem a celerovým pyré nebo jehněčí hřbet s cuketovým pyré a jehněčí omáčkou, výběr farmářských sýrů, z dezertů např. krém z bílé čokolády a mandlí s rebarborou a vanilkou. Více informací o restauraci na www.salabka.cz |
|
Nové menu v restauraci U Tellerů
Vinohradská restaurace U Tellerů připravila připravila několik novinek ve stálem jídelním lístku. Buchta s pastrami, kimchi, naloženou cibulkou, okurkou a zauzenou kari majonézou, naložené matjesy ze pstruha se zeleninou a špenátem, smažené kuře v panko struhance s parmezánovou omáčkou, zeleným hráškem a šťouchanými brambory a salát s grilovaným kuřetem nebo salát s pastrami. Více informací o restauraci na www.utelleru.cz |
|
Nové degustační menu v restauraci Vinobona
Restaurace Vinobona v kouzelném prostředí pražského Nového Světa zve na 9-chodové degustační menu. Pstruh s rajčetem, křenem, špenátem a syrovátkou, mrkev s kmínem a droždím, brambor s morkem, petrželí a česnekem, kuře s polentou, smetanou, medvědím česnekem a kukuřicí anebo jogurt s borůvkami, meringue a citronovým olejem. Menu se podává i ve vegetariánské variantě. Více informací o restauraci na vinobona.cz |
|
Family Jazz Brunch v Chateau Trnová, 12. 5.
Svátek matek můžete oslavit s celou rodinou v Chateau Trnová na Family Jazz Brunch od 12 hodin. Čeká vás široký výběr teplých a studených jídel, masa, sushi i dezerty a nudit se nebudou ani ti nejmenší, pro které je připraven dětský bufet a kreativní dílna. Více informací o restauraci na www.chateautrnova.cz |
|
Nové menu v restauraci U Malířů
Stylová restaurace U Malířů na Maltézském náměstí přichází se zbrusu novou nabídkou: ochutnejte tartar z modrého kraba s kaviárem a růžovým pepřem, humří bisque s restovaným mangoldem a mušlemi sv. Jakuba, supreme z perličky s nádivkou se smrži, konfitované kachní stehno a grilované prso s dýní a červeným zelím, rizoto se smrkovými hřiby se strouhaným lanýžem a mnoho dalšího. Více informací o restauraci na umaliru1543.com |
|
Nové snídaně ve Spojce Karlín
Nové vyladěné snídaňové menu připravila restaurace Spojka Karlín, a to ve všední dny od 8 do 11:15 a o víkendech dokonce od 9 do 16 hodin: cuketové placky s lososem, vejce do skla s černým lanýžem nebo s parmezánem, klasiku v podobě vejce benedikt se šunkou od kosti, little gem salátkem a holandskou omáčkou, šakšuka s pečenou paprikou a jalapeňos, croque madam sandwich, avokádový toast z dezertů např. máslové buchtičky se žloutkovým krémem a jogurtem. Více informací o restauraci na www.spojka-karlin.cz |
|
Nové jarní menu v Chateau Trnová
Zámecká restaurace Chateau Trnová zve na jarní menu. Pochutnejte si na plátcích telecí kýty s okurkami cornichons, na pěnové polévce z bílého chřestu, z hlavních chodů pak na pomalu pečeném jehněčím kolínku, raviollách s ricottou, králičím stehně na smetaně s petrželovým knedlíčkem nebo na mořském okouníkovi na karotkovém coulis. Více informací o restauraci na www.chateautrnova.cz |
|
Nové menu v restauraci La Republica
Restaurace La Republica v centru Prahy zve na novinky ze svého jídelního lístku. Ochutnejte svíčkovou z kančí kýty s knedlíkem, dančí hřbet s bramborovým pyré s opečenou růžičkovou kapustou a demi-glace, grilovaný kozí sýr s toustem a červenou řepou nebo filet z mořského vlka s hráškovým pyré a jako dezert pak bramborové šišky s makovou zmrzlinou a švestkami. Více informací o restauraci na www.larepublica.cz |
|
Chřestové menu v restauraci Brick’s
Italská restaurace Brick’s u Karlova mostu nabízí jarní chřestové menu. Chřest s holandskou omáčkou a Parmskou šunkou nebo pošírovaným vejcem, chřestové vellouté s créme fraiche, jako hlavní chod telecí se smrži, zeleným chřestem a těstovinami. Více informací o restauraci na cz.bricksprague.com |
|
Nové menu v restauraci Altány Kampa
Altány Kampa, restaurace v originálním prostředí uprostřed Prahy a přesto daleko od ruchu města, zve na nové jarní menu. Ochutnejte například grilované krevety s arašídy, baba ganoush, losos gravlax a avokádem, z hlavních chodů kukuřičné kuřecí prso s mangoldem a bramborovou kaší, staropolský bigos s kysaným zelím nebo dušenou jehněčí na bílém víně s bryndzovými halušky. Kokosový cheesecake nebo čokoládovo-mátový krém s citronovým gelem. Podnik disponuje příjemnou letní zahrádkou u Čertovky. Více informací o restauraci na www.altanykampa.cz |
|
Nové menu v restauraci Dejvická 34
Restaurace Dejvická 34 na stejnojmenné adrese zve na zbrusu nové menu. Ochutnejte chobotnicové carpaccio s artyčoky, tatarák Black Angus s lanýžovým perníkem, z hlavních chodů mořský jazyk s kaparovou omáčkou, raviolly plněné houbami s pečenými lískovými a piniovými oříšky, grilované jehněčí karé s bílou čekankou na pomerančích a mnoho dalších specialit. Více informací o restauraci na www.dejvicka34.cz |
|
Jarní nabídka v restauraci hotelu Hoffmeister
Restaurace hotelu Hoffmeister zve na jarní speciály šéfkuchaře. Ochutnejte telecí brzlík se selečí panenkou a hráškovým pyré, krém z pečeného květáku s křepelčím vajíčkem nebo perličku s kopřivami a kaštanovou nádivkou. Nechybí ani dezert v podobě mousse z bílé čokolády s jahodami a nugátem. Více informací o restauraci na www.hoffmeister.cz |
|
Nové menu v restauraci Potrefená husa Platnéřská
Potrefená husa Platnéřská zve na novinky ze svého menu. Můžete se těšit na paštiku z kachních jater, žebírka v asijské hoi sin curry marinádě, restované krevety na olivovém oleji, rizoto s šafránem a restovanými krevetami, spaghetti s hruškou a gorgonzolou nebo lososa na grilu, který je podáván se zeleninou restovanou na másle. Více informací o restauraci na www.husaplatnerska.cz |
|
Sezónní menu v restauracích La Casa Trattoria
V obou pobočkách La Casa Trattoria V Jámě a na Žižkově Vás čeká nové jarní menu. Variace předkrmů (mj. grilované kalamáry, krevety, mušle sv. Jakuba), gnocchi s mušlemi Sv. Jakuba a mořským chřestem, plátky z telecí kýty se šalvějí a šafránovým risottem nebo filet mořského okouníka s restovanou zeleninou a grenaille. Více informací o restauraci na www.lacasatrattoria.com |
|
Farmářské trhy v Praze na Náplavce. Kubáni a Heřmaňáku Na jaře přímo od českých farmářů nakoupíte čerstvé hovězí, jehněčí nebo vepřové maso, uzeniny, čerstvé sladkovodní ryby, kuřata, slepice a masné výrobky, mléko a mléčné výrobky, vejce, máslo, pečivo, med, marmelády, sirupy, koření a mnoho dalšího. Více informací na www.farmarsketrziste.cz |
Restaurace Praha 1 | Restaurace Praha 2 | Restaurace Praha 3 | Restaurace Praha 4 | Restaurace Praha 5 | Restaurace Praha 6
Restaurace Praha 7 | Restaurace Praha 8 | Restaurace Praha 9 | Restaurace Praha 10 | Restaurace Praha okolí
© 2008-2024 Restaurant-Guide, email: info@restaurant-guide.cz
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autorů a vlastníka stránek
Pro majitele restaurací - chcete-li přidat svůj podnik nebo aktualizovat údaje, pošlete nám email