Lukáš Želechovský, šéfkuchař restaurace Buddha Bar

Lukáš Želechovský
šéfkuchař restaurace Buddha Bar

Vážení čtenáři Restaurant-Guidu,

dovolte mi vás pozvat do jedinečné restaurace Buddha Bar, která patří k celosvětovému fenoménu nejen ve špičkové gastronomii.

Jsme zaměření na Pacific rim cusine, v naší restauraci tedy vychutnáte snoubení chutí a kultur zemí obklopených tichým oceánem spolu s dotekem francouzské kuchyně.


Při návštěvě Buddha Baru nesmíte opomenout ochutnávku místního sushi které je pro Buddha bar typické. Naprosto jedinečným a odlišným ho dělají vždy čerstvé nejkvalitnější suroviny, které tým Buddha Baru pravidelně vyhledává a vybírá nejen na asijských trzích. Setkáte se tu s fantastickým tuňákem z Indonesie, nebo s pravým kořenem wasabi, který je hostům strouhán přímo u stolu speciálním struhadlem z rejnočí kůže. Místní sushi doplňují speciální omáčky a drezinky z naší kuchyně.

Nyní zde můžete ochutnat nové menu, ve kterém se setkáte například s jemně pikantním lososovým tatarákem, nebo hovězím curry na japonský způsob. Novinkou je též losos marinovaný v mangu a jedinečný chilský seabass, jehož recept, který jsme vytvořili, převzala síť Buddha Barů po celém světě. Klasikou naší kuchyně je též černá treska, jejíž místní úprava je mezi našimi hosty velice populární.

Buddha Bar pro nás není pouze restaurací, ale spojením co možná nejlepší kuchyně a exotické atmosféry, která je u nás naprosto ojedinělá. Věříme, že si jej zamilujete.

Těším se na Vaší návštěvu !

Lukáš Želechovský
Buddha Bar Praha


Chilský seabass (mořský okoun) s kari čočkou, naše specialita

Chilský mořský okoun s kari čočkou

- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -