![]() |
||
|
Nové jarní menu v restauraci Euphemia
Tým restaurace Euphemia v Košířích (součást Vista Resort & Club) představuje nové jarní menu. Ochutnejte mj. smažené tygří krevety s mátou v tempuře, carpaccio s parmazánovými chipsy, sépiové tagliollini s pošírovaným humusem, hráškové risotto se sušenou svíčkovou, pošírovaného halibuta s jarní zeleninou, kachní prso s mrkvovým pyré a višňovou omáčkou, z dezertů např. kokosovou panna cottou s exotickým ovocem a mnoho dalšího. Více informací o restauraci na: www.vistaresort.cz/gastronomie/euphemia |
![]() |
Volba sládků v Pivovarském klubu Benedict
Pivovarský klub Benedict Vás zve o Popeleční středě 30.3.2023 na vyladěné nové speciální pivo - Popeleční Benedikt. Od 19 hodin Vás čeká slavnostní narážení speciálu do programu Volba sládků, slepá poznávačka piva z Břevnova a Prazdroje a diskuse se zástupci obou pivovarů (Tomáš Drahoňovský – Prazdroj, Aleš Potěšil – Břevnov) Více informací o podniku na pivo-klub.cz |
![]() |
Speciální menu v restauraci RED Pif
Smíchovská restaurant RED Pif v březnu přichází se speciální nabídkou. Pochutnejte si na krému ze sladké kukuřice s cheddarovou kroketou, šunce v rosolu s petrželovou omáčkou, na pečeném králíkovi na čokoládě a černém pivu, smaženém brisketu s nakládanou cuketou a pyré z jeruzalémských artyčoků a lívancích s jablky se slaným karamelem a vanilkovou zmrzlinou na závěr. Více informací o restauraci na www.redpif.cz/ |
![]() |
Nové menu v Café Savoy
V Café Savoy ze skupiny Ambiente připravili od začátku března v menu řadu nových specialit. Ochutnejte salát Niçoise s tuňákem a ančovičkami, hráškovou polévku, ve višních a jalovci marinovaného lososa, foie gras s pomerančovou omáčkou a mrkvovým pyré, jarní rolky s černým lanýžem a krémem ze smržů a omáčkou chimichurri, králičí roládu, těstoviny plněné kapustou tvarohem se šalvějovou omáčkou nebo buchtičky s vanilkovou omáčkou. Více informací o restauraci na cafesavoy.ambi.cz |
![]() |
Foie Gras v hotelu Hoffmeister, celý březen
Letošní březen je v restauraci hotelu Hoffmeister ve znamení Foie Gras. Vyzkoušejte menu šéfkuchaře Jakuba Svatoše o 4 chodech – terinka foie gras s perníkovým chlebem a meruňkovým chutney, brzlík a grilované foie gras s hráškovým pyré, telecí steak s bramborovým fondánem a černým lanýžem a sladkou tečku v podobě dezertu z filo těsta s pistáciemi, slaným karamelem, mascarpone a zlatem. Cena za osobu 1.200 Kč. Více informací o akci na www.hoffmeister.cz |
![]() |
Nové menu v restauraci Mánes
Originální prostředí ve stylu funkcionalismu a teď navíc zcela nové menu, to je Art Restaurant Mánes. Z předkrmů si vychutnáte např. kachní terinu s foie gras, hovězí tatarák se sýrem Gran Moravia nebo kozí sýr s jeruzalémským artyčokem, z hlavních jídel grilovaný květák a romanesco, kuřecí supreme s pečenou zeleninou, filet z tresky s opečeným pórkem a kaviárem nebo US Prime striploin steak. Nechybí speciality šéfkuchaře – hovězí svíčková Wellington v listovém těstě s hřibovým ragú nebo stařený Tomahawk steak s bramborovým pyré, a samozřejmě i zbrusu nová nabídka dezertů. Více informací o restauraci na manesrestaurant.cz |
![]() |
Jarní brunch v restauraci Obecní dům, 19. března
Vychutnejte si brunch v prostředí nejznámější secesní restaurace v ČR, v Obecním domě. 19. března od 11:00 do 15:00 hodin Vás čeká živá klavírní hudba a neomezená konzumace řady skvělých specialit. Ochutnáte hovězí pastrami, chobotnicový salátk, terinu z Foie Gras s černým lanýžem, variace salátů, jehněčí kolínka, hovězí žebra v pikantní marinádě, supreme z kukuřičných kuřat, siven s piennolskými rajčaty, výběr dezertů (smažené květinky, citronová Babeta, Eclairs s růží a malinami..) a mnoho dalšího. Více informací o restauraci na www.restauraceod.cz |
![]() |
Nové menu v Terase U Zlaté studně
Šéfkuchař Lukáš Hlaváček a jeho tým restaurace Terasa U Zlaté studně přicházejí se zbrusu novým menu. Těšit se můžete na salát z artyčoků, carpaccio z mušlí Sv. Jakuba, kraba s quinoa, fjordského pstruha, dýňové velouté nebo bisque z korýšů, baby květák pečený v hnědém másle s bramborovým krémem s rozmarýnem a černými lanýži, mořského vlka se slávkami, perličku s lanýžovo-bramborovým krémem a hlívou královskou, daňčí hřbet a ragú z ramínka s uzeným morkem a mnoho dalšího. Více informací: www.terasauzlatestudne.cz/menu/ |
![]() |
Rybí hostina v Kuchyni, do 19. března
V Kuchyni ze skupiny Ambiente na Hradčanském náměstí na Vás čekají už tradiční rybí hostiny, a to každý čtvrtek až neděle 19. března od 17 do 20 hodin. V menu se letos objeví mj. uzený úhoř s pečenou řepou, kapří tatarák se šalotkou, smažené grundle, siven marinovaný v pomerančové šťávě, račí polévka, filet ze pstruha s pastinákovým pyré, pečený sumec s bílými fazolemi a chorizem a další speciality. Více informací: kuchyn.ambi.cz/menu/hradni-hostina-ryby |
![]() |
Porcování tuňáka v La Bodeguita Del Medio, 23. března
V La Bodeguita Del Medio se již po třinácté uskuteční akce s názvem Bourání tuňáka, a to již 23. března od 18 hodin. Můžete se těšit na tataráček z tuňáka s jarní cibulkou, sojovou a rybí omáčkou, steak s wasabi pyré a juliene zeleninou a v nabídce nechybí rovněž sladké v podobě panna cotty. V rámci akce se budou podávat také sashimi nebo sushi maki rolky, které pro Vás na místě připraví zkušený mistr sushi z čerstvě naporcované ryby. Více informací o restauraci na www.labodeguitadelmedio.cz |
![]() |
Nové menu v restauraci Dejvická 34
Tomáš Černý, šéfkuchař restaurace Dejvická 34, připravil nové menu plné lákavých specialit. Pochutnáte si např. na tataráku s harrisou, křupavé kremroli z mandlové mouky, plněné lososovým kaviárem, mučenkou a slaným dýňovým krémem, carpacciu z mořského vlka s grepovým gazpachem a sýrem burrata nebo smažených plněných papričkách s uzeným sýrem scamorza a jablečným pyré. Výběr z hlavních chodů představuje grilovaný mořský vlk s piennolskými rajčaty, olivami, kaparovými květy a šafránovou bramborovou kaší, špagety s pestem z polosušených cherry rajčat a chobotnicí, risotto s variací černého kořene a ořechovými sušenkami, grilovaná chobotnice s páleným květákovým pyré, salátem ze slávek a omáčkou z krevet nebo sous vide kuřecí supreme se smaženým lilkem. Více informací o restauraci na www.dejvicka34.cz |
![]() |
Snídaně v Sokolovně Průhonice
Nové snídaně připravili v restauraci Sokolovna Průhonice. Míchaná vejce se šunkou a sýrem, lívance z kokosové mouky s ovocem, ořechy a jogurtem, omeleta s avokádem, ovesná kaše se skořicí, pekanovými ořechy, cottage a ovocem, vejce Benedikt se šunkou, zastřeným vejcem a holandskou omáčkou nebo s uzeným lososem a avokádem a nechybí ani klasická anglická snídaně. Více informací o restauraci na www.sokolovnapruhonice.cz |
![]() |
Nové menu v Trezoru Červeného Jelena
Ochutnejte sezónní ingredience i klasiku v novém zimním menu Marka Fichtnera v Trezoru Špork: risotto s Perigordským černým lanýžem, šneci s omáčkou Bourguignon, jelení tatarák s ořechovou majonézou, telecí brzlík se stříbrnou cibulkou a nakládanými ořechy; z hlavních chodů křepelka s glazovaným fíkem, pstruh lososový s omáčkou z podmáslí a brambory Ratté, dýňové ravioli s mandarinkou a máslovou dýní, kachní prso stařené na seně s ricottovými noky a červeným zelím, filet Rossini s foie gras, topinambury, omáčkou Madeira a Perigordským lanýžem, čokoládový créme caramel s chilli pekany nebo laskonka s ostružinami a mnoho dalšího. Více informací o restauraci na: www.trezorspork.cz |
![]() |
Nové snídaně ve Spojce Karlín
Restaurace Spojka Karlín přípravila několik novinek ve svém snídaňovém menu. Ochutnejte míchané nebo pošírované vajíčka se šunkou od kosti nebo zauzeným lososovým pstruhem a bramborovými plackami, avokádový toast s pošírovaným vejcem, mascarpone, fenyklem a uzenou mrkví, šakšuku s lavaš chlebem, nakládanou zeleninou a cizrnou a avokádem nebo se sázeným vejcem, sezamem a sýrem labneh a další speciality. Více informací o restauraci na www.spojka-karlin.cz |
![]() |
Speciální menu v restauraci La Casa Trattoria
Obě pobočky La Casa Trattoria (Nové Město, Žižkov) nabízejí do konce března speciální menu. Bruschetta s rajčaty, pestem a sardinkami, lososové carpaccio na citrusovém rizotu, grilovaná chobotice na sicilské caponatě v grilované dýni a horké maliny s vanilkovou zmrzlinou. Zimní menu můžete doplnit i speciálně k této příležitosti vybranými víny. Další informace o akci na www.lacasatrattoria.com/akce |
![]() |
© 2008-2023 Restaurant-Guide
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |