Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v únoru 2018

Nové menu v restauraci Nostress

Šéfkuchař restaurace Nostress připravil nové menu.

Plátky uzených kachních prsou se salátem z hrušek a vlašských ořechů, hovězí carpaccio
s parmezánem a rukolou, risotto s černým kořenem a mušlemi sv. Jakuba, linguine s krevetami, pařížský tatarský steak, ravioli s telecí oháňkou a dýní, pomalu pečené jehněčí se špenátem, pomalu pečená srnčí kýta ve višňovém pivu s kaštanovým pyré a gnocchi s brusinkami a dezert Pavlova s mangem a šlehačkou z bílé čokolády a vanilky.

Více informací o restauraci www.nostress.cz

Pomalu pečená srnčí kýta ve višňovém pivu s kaštanovým pyré
Nové menu v restauraci Terasa U Zlaté Studně

Pavel Sapík, šéfkuchař restaurace Terasa U Zlaté Studně s překrásným výhledem na Prahu, připravil nové menu.

Kaviár se strouhaným vejcem, tataráček a sashimi ze žlutoploutvého tuňáka s wasabi kaviárem, daňčí carpaccio s malinovo-ořechovým dresinkem, grilovaný mořský ďas v italské slanině na petrželovém pyré se smrži, humr se šafránovým risottem, kachní prsa
s karamelizovanými švestkami a máslovými noky, pečený daňčí hřbet na dýňových špeclích
a kokosový krém s maracujovým kaviárem a křupavou čokoládou.

Více informací o restauraci www.terasauzlatestudne.cz

Nové menu v restauraci Terasa U Zlaté Studně
Nové menu v restauraci Lavande

V restauraci Lavande na pražském Smíchově připravili nové menu.

Zvěřinová paštika se slaninou a pistáciemi, restované kalamáry s olivami, hovězí burger s cibulovou marmeládou a cheddarem s hranolky, rolky z mořského vlka ve slanině s brambory, kachní prso
s restovanými bramborovo-dýňovými noky, jelení kýta po Burgundsku s žemlovým knedlíkem, čerstvé spaghetti s krevetami a cherry rajčaty, krémové risotto s hříbky a lanýžovým olejem
a čokoládové suflé s levandulovou zmrzlinou.

Více informací o restauraci www.restaurantlavande.cz

Nové menu v restauraci Lavande
Nové menu v restauraci Le Grill

Šéfkuchař restaurace Le Grill Ondřej Koráb přichystal nové zimní sezónní menu.

Pošírovaný lososový pstruh v jablečné šťávě, kuřecí paštika s dukátovými buchtičkami, marinovanými jablky a černým kořenem, zvěřinové consommé s červeným vínem, pečený candát
s omáčkou z citrónové trávy, hovězí pupek s hovězím krkem na víně s černým kořenem, hřbet z divočáka s brusinkovou krustou se sladkými brambory a růžičkovou kapustou a medový dort
s ganáží z kondenzovaného mléka a medovou zmrzlinou.

Více informací o restauraci na grandmark.cz/restaurant-le-grill

Nové menu v restauraci Le Grill
Nové menu v restauraci Chateau St. Havel

V zámecké restauraci Chateau St. Havel v pražské Krči připravil šéfkuchař Ondřej Slanina, známý
z pořadu Kluci v akci, nové menu.

Hovězí carpaccio s kroketou z parmezánu, kapří hranolky s koprovým pyré, tataráček z lososa s citrónovou ciabattou, telecí karbanátek s gorgonzolou balený v pancettě s lanýžovým krémem, hovězí steak s foie gras a lanýžovým pyré, filet pražmy s risottem, brokolicovými kroketami a kaviárem, rolka z candáta s bramborovým válečkem a dort Sachr.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel
Polární treska v Kampa Parku

Noblesní restaurace Kampa Park na Vltavě přímo u Karlova mostu připravila na celý únor speciální menu z polární tresky.

Tresčí játra s jarní cibulkou, smažené tresčí jazýčky v panko těstíčku se salátem z červené řepy, polévka z tresky s citrónovou trávou a kokosovým mlékem, pečená polární treska s houbami, fava fazolkami a pórkovými ravioli a jako dezert sladká rýže s třešňovou omáčkou, mandlemi
a sorbetem.

Více informací o restauraci na www.kampagroup.com

Polární treska v Kampa Parku

Kachní speciality v restauraci Columna

V restauraci Columna připravili na únor několik kachních specialit.

Konfitované kachní žaludky v hříbkové a liškové omáčce a čerstvým chlebem, kachní kaldoun
s foie gras, zeleninou a masovým knedlíčkem, kachní roláda s bylinkami, foie gras a špenátovou polentou a jablečný závin s ořechy v karamelu a zakysanou smetanou.

Více informací o restauraci na www.restauracecolumna.cz

Kachní speciality v restauraci Columna

Nové menu v restauraci Let´s Meat

V restauraci Let´s Meat nabízí nové menu.

Smažené jalapeňos plněné cheddarem, grilované britské klobásy Lincolnshire, hovězí tatarák, Wild Mexico Burger s chorizem, cheddarem, jalape?os a volským okem, Venison Burger s jelením masem, pancettou a sýrem Brie, texaský vepřový kotlet s jalape?os, grilovanou kukuřicí a farmářskými brambory, telecí T-bone Steak s gratinovanou cuketou a bramborovým rösti, hovězí žebra na černém pivu s medem, fenyklem a batátovými hranolky a čokoládový fondán s vanilkovou zmrzlinou.

Více informací o restauraci www.letsmeat.cz

Nové menu v restauraci Let´s Meat
Nové menu v restauraci U Malířů

Miroslav Doležal, šéfkuchař luxusní restaurace U Malířů, přichystal nové menu.

Kachní rillette s polníčkem, koktejl z kanadského humra, kaviár Beluga s créme fraiche, křepelčí supreme s brynzovými nočky, konfitovaná kachna se zelím a slaninovým knedlíkem, flambovaný Chateaubriand s hlívou královskou a grenaille bramborami, grilovaný jelení hřbet a vepřové líčko s kroupami a bretaňský koláč se švestkami.

Více informací o restauraci www.umaliru1543.com

Restaurace U Malířů
Nové menu v restauraci Alcron

Roman Paulus, šéfkuchař luxusní restaurace Alcron, připravil speciální večerní menu.

Ceviche z mušlí Sv. Jakuba, pečená langustýnka s celerem, marinovaný losos s krémem z avokáda, tatarák z mléčného telecího, uzené kachní prso s dýňovou marmeládou, marinovaná foie gras, bramborovo-lanýžová pěna se smaženým vejcem, humří bisque s kukuřicí a pošírovaným žloutkem, treska s pyré z červených paprik a cous cous, siven s květákem a citrónem, pomalu vařená chobotnice s chorizovou emulzí, srnčí hřbet a plec s červenou řepou, marinovaná hruška se sladem a nugátem, dýňový cheesecake s drobenkou a dýňovou zmrzlinou a další speciality.

Více informací o restauraci www.alcron.cz

Nové menu v restauraci Alcron

Nové menu v restauraci Le terroir

Francouzská restaurace Le terroir nabízí nové degustační menu.

Teplé kachní Foie-Gras, šneci po Burgundsku v listovém těstě s omáčkou z červeného vína, céviche ze svatojakubských mušlí, Bouillabaise, grilovaný kozí sýr s dýňovým chutney, ústřice z Oléron, hovězí po Burgundsku s bramborovým pyré, holoubek s konfitovanými batáty a višňovou omáčkou, pečený filet z candáta se zeleninové hranolky, jehněčí s lanýžem a konfitovanými brambory a francouzské palačinky s pomerančovou zmrzlinou.

Více informací o restauraci na www.leterroir.cz

Nové menu v restauraci Le terroir

Speciality z Tyrolska v restauraci Tetu Brissy

V restauraci Tetu Brissy v pražských Benicích připravili na únor speciální nabídku specialit zaměřených na kuchyni Tyrolska.

Telecí terinka s nakládanou zeleninou, hovězý vývar s játrovými knedlíčky a palačinkou, filet ze pstruha a bramborový Gröstl, srnčí ragú s liškami, rybízem a tyrolským knedlíkem a tradiční Germknödel s mákem a vanilkovou omáčkou.

Více informací o restauraci na www.tetubrissy.cz

Restaurace Tetu Brissy

Kurzy vaření v Chefparade v únoru

Škola vaření Chefparade připravila na únor řadu zajímavých kurzů.

Například kurz s názvem "Punk na talíři" s šéfkuchařem Janem Matějkou, kde se naučíte připravovat hovězí tataráček s červenou řepou, okurkou a koprovou majonézou, brambory v popelu s pažitkou, uzeným máslem, tvarohem a fermentovanou dýní, risotto z pšenice s houbami, celerem a vejcem na 63°C a pošírovaného amura s estragonem, karotkou, rakytníkovou omáčkou a pecorinem.

Více o aktuálních kurzech na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

© 2008-2018 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Google+ Pinterest Restaurant-guide.cz LinkedIn

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz