Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v březnu 2020

Svátek Sv. Patrika v restauraci Na Farkáně, 17. - 20. března

V restauraci Na Farkáně připravili mimořádnou akci u příležitosti irského svátku Svatého Patrika.

Sheppards pie, masový koláč Shepherds pie z mletého masa zapečený pod vrstvou bramborovo sýrového pyré, krémová polévka chowder z mořských plodů, tradiční fish & chips, irský stew z dušeného skopového masa, brambor a zeleniny, pomalu tažená hovězí žebra na černém pivu
a irský chlebíček barmbrack s višněmi, rozinkami a kandovaným ovocem. Na čepu irský Stout
a Zelený ležák Sv. Patrika.

Více informací o restauraci na www.nafarkane.cz

Nové menu v restauraci Na Farkáně

Březnové speciality v restauraci Mlýnec

Restaurace Mlýnec připravila na březen řadu zajímavých specialit. Ochutnáte chobotnice s olivami, yuzu majonézou, rajčaty a zeleným kari, drůbeží ravioli s květákem, ricottou a řeřichou, jelení steak
s arašídy, kroketou, kapustou a čistcem a popcorn se slaným karamelem, rybízem a marshmallow.

Více informacích o restauraci na www.mlynec.cz

Březnové speciality v restauraci Mlýnec
Německý březen v restauraci V Zátiší

Březnové menu restaurace V Zátiší se ponese v duchu německé gastronomie v podání šéfkuchaře Bernharda Reisera. V rámci 6 chodů si hosté pochutnají např. na bílé rajčatové polévce s pečenou krevetou a parmazánovými krutony, dále v menu divoká kambala s květákovým pyré dochucená oříškovým máslem, Imperial kaviárem a pórkem, následuje srnčí hřbet podávaný v chlebu s tuřínem, kadeřávkem a brusinkami, na závěr zmrzlina ze sýru Fourme d´Ambert s vlašskými ořechy nebo císařský trhanec s rozmarýnovo-jablečným sabayone a mnoho dalšího.

Více informacích o restauraci na www.vzatisi.cz

Německý březen v restauraci V Zátiší

Sezonní menu v restauraci Balu Kitchen

Sezónní menu restaurace Balu Kitchen nabídne pokrmy z nejrůznějších jarních surovin. Ochutnáte carpaccio z chobotnice s pistáciovými oříšky, linguette a salátkem z mořských řas, krém z mladého hrášku s křepelčím vejcem a raviolkou, mangový salát s plátky mrkve, klíčky, trhanými lístky a marinovaným lososem, dále v nabídce králičí roláda na másle podávaná se zeleninou, nádivkou z medvědího česneku a mladými brambůrkami, chřestové rizoto s parmezánem a dezert v podobě mango pěny s kávovým likérem a mandlovými cantuccini.

Více informací o restauraci www.baluproject.cz/balu-kitchen

Sezonní menu v restauraci Balu Kitchen
Den Svatého Patrika v Hard Rock Cafe, 13. března

Restaurace Hard Rock Cafe si pro své zákazníky připravila na svátek Svatého Patrika mimořádnou akci na které ochutnáte řadu specialit. Irský Guinness & Bacon jam Cheeseburger se slaninovým džemem a sýrovou omáčkou, podávaný s kořeněnými hranolky. K pití vám nabídnou St. Paddy Shake z vanilkové Absolut vodky s vanilková zmrzlinou, sušenkami Oreo, mátou a šlehačkou s bílou čokoládou nebo jeho verzi bez alkoholu: Lucky Leprechaun Shake.

Více informací o akci na www.hardrockcafe.com

Den Svatého Patrika v Hard Rock Café, 13. března
Asijský týden v Pivu Karlín, 9. - 19. března

Karlínský pivovar připravil v březnu mimořádnou akci zaměřenou na asijské speciality. Ochutnáte jarní závitky s kachním masem a sladko kyselou chilli omáčkou, thajskou kuřecí polévku Tom Yum, thajské nudle Pad Thai s krevetami, hovězí flank steak s udon nudlemi, thajské kari Panang
s vepřovým masem a dýní a jako dezert japonský cheesecake s citrónovým sorbetem.

Více informacích o restauraci na www.pivokarlin.cz

Asijský týden v Pivu Karlín, 9. - 19. března
Restaurace Bellevue v novém místě a s novým konceptem

Restauraci Bellevue najdete od února v nových prostorech, jen o 50 metrů dále než původně, a to
v hotelu Smetana na adrese Karoliny Světlé 34. Změna nastala také v kuchyni, kde se na novém menu kreativně podílel Nicolas Decherchi, který zde hostům nabídne své zkušenosti
s francouzskou kuchyní. Mezi novými položkami v menu najdete například srnčí hřbet s pistáciemi, červenou řepou, batáty a porto, mořského vlka v kombinaci s Champagne omáčkou, celerem a fenyklem, jablečný tarte tatin s vanilkovou zmrzlinou a omáčkou ze cideru a mnoho dalšího.

Více informací o restauraci na www.bellevuerestaurant.cz

Restaurace Bellevue v novém místě a s novým konceptem
Chefs table v restauraci Il Giardino Toscano, 26. března

Italská restaurace Il Giardino Toscano připravila na konci března mimořádné degustační menu. Šéfkuchař Filip Šulc připravil speciální 5 chodové menu.

Ústřice s krevetovými chipsy, maso z humra uzeného na jehličí s květákovým pyré s fermetovaným pórkem, čočkou a rybí omáčku, ravioli s kachním masem, hovězí rib eye steak s cibulovým pyré
a jako flambovaný čokoládový dezert. Cena menu na osobu 1.450 Kč zahrnuje a vína párované
k jednotlivým chodům.

Více informací o restauraci na www.ristoranteilgiardino.cz

Toskánský večer v restauraci Il Giardino Toscano
Lososové speciality ve Vozovně Stromovka, 14. března

V sobotu, 14. března proběhne ve Vozovně Stromovka bourání lososa a ochutnávka lososových specialit. Restaurace pro vás připraví uzeného lososa z vlastní udírny, lososé burgery, bagety s lososem, marinovaného lososa a steaky lososa na grilu.

Více informací o restauraci na www.vozovna-stromovka.cz

Lososové speciality ve Vozovně Stromovka, 14. března

Březnové degustační menu v restauraci Chateau St. Havel

Šéfkuchař Ondřej Slanina pro Vás v zámecké restauraci Chateau St. Havel přichystal nové
6 chodové degustační menu. Krevetová rolka se salátem z ředkviček, slámou z řepy a kaparovým dipem, cibulový krém s petrželovým olejem a žampiony, jehněčí v anglické slanině se špenátovým sufflé, ryba s kapustovým carpacciem, křepelčím vejcem a gelem z červené řepy, vepřový Wellington s rajčatovým pyré, černým kořenem a omáčkou z růžového pepře a rebarborový dort s čokoládovým krémem.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel

Kurzy vaření v Chefparade v březnu

Škola vaření Chefparade připravila na březen řadu zajímavých kurzů.

Například kurz zaměřený na speciality Vietnamu a Thajska, na kterém se naučíte připravovat letní závitky, pikantní thajskou polévku Tom Yum, vietnamskou polévku Pho Bo s hovězím masem a nudlemi, nudle Pad Thai nebo červené kari.

Více o aktuálních kurzech na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

© 2008-2020 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Pinterest Restaurant-guide.cz LinkedIn

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz