Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v létě 2020

Nové menu v restauraci Paloma Průhonice

Příjemné posezení nabízí restaurace Paloma Průhonice, kde si na letní terase můžete vychutnat pokrmy z nového menu. Okusit můžete blanšírovaný zelený chřest doprovázený brunoise z bílého chřestu a kapsulemi se sýrem Pecorino s kaviárem, filet z mořského jazyka plněný pancettou a smrži v s konfitovanými brambory a smržovým pyré, hovězí svíčkovou s lanýžovými makarony plněnými žampionovým duxelles a foie gras gratinovanými s vyzrálým sýrem Comté přelité silnou provensálskou omáčkou Daube, královskou galantýnu z kukuřičného kuřete s kachními foie gras, sezónní zeleninou a pyré z pečeného česneku a mnoho dalšího.

Více informací o restauraci na www.palomapruhonice.cz/restaurace

Nové menu v restauraci Paloma Průhonice
Krevetové hody v restauraci hotelu Hoffmeister

Jiří Svoboda, šéfkuchař stylové restaurace hotelu Hoffmeister, Vás zve na krevety, které budou
v nabídce celý červenec a srpen.

Ochutnáte krevetové ceviche s avokádem, tapiokou a paprikovou salsou a plný talýř restovaných krevet na zázvoru, česneku a chilli s variací pečiva. Cena pro dvě osoby za oba chody 990 Kč.

Více informacích o restauraci na www.hoffmeister.cz

Krevetové hody v restauraci hotelu Hoffmeister, 14. - 30. června
Letní menu v restauraci Altány Kampa

Nové menu na červen a červenec připravila restaurace Altány Kampa. Nabídka zahrnuje např. batátové noky s parmazánem, ricottou, brokolicí a česnekovou omáčkou, žluté kari s brokolicí, paprikou, hráškovými lusky, cibulí, cuketou a kokosovým mlékem, kuřecí prsíčka s kuskusovým salátem s grilovanou zeleninou a omáčkou tzatziki, vepřovou panenku v kabátku z anglické slaniny se špenátem a brambůrky grenaille a mnoho dalšího. V rámci speciálního červnového menu ochutnáte halibuta pečeného na olivovém oleji s hráškovým rizotem nebo kalamáry na grilu se salátem z cherry rajčat, rukoly a okurky.

Více informací o restauraci na altanykampa.cz

Letní menu v restauraci Altány Kampa
Nové menu v restauraci Guston

V Restauraci Guston můžete v létě okusit několik novinek z aktualizované stálé nabídky. Menu zahrnuje lososa na grilu s omáčkou Red-Curry s chřestem a černou čočkou, Rib Eye steak tentokrát s grilovaným chřestem obaleným ve slanině v kombinaci s pečenými bramborami a česnekovým dipem, v sekci burgerů najdete např burger s jelením masem, pancettou, sýrem Brie, brusinkovým džemem, červenou řepou, balsamicem a salátem nebo Duck Burger s pečeným kachním masem, uzeným bůčkem, cheddarem, červeným zelím, křupavou cibulí, aioli z pečeného česneku a mnoho dalšího.

Více informací o restauraci na www.guston.cz

Nové menu v restauraci Guston
Letní nabídka v restauraci Gruzie

Restaurace Gruzie se rozhodla se začátkem léta rozšířit svou stálou nabídku o několik nových pokrmů. Můžete se těšit na novinky v předkrmech i hlavních jídlech. Vypíchli bychom např. Gebžalia – domácí tvaroh se sýrem Suluguni a mátou, Samegrelo – telecí guláš s ořechy a gruzínským kořením, pečeného sumce s omáčkou našarab z granátových jablek, marinované telecí maso
s omáčkami adjika z červených paprik a tkemali z divokých švestek a mnoho dalšího. Z dezertů nově
v menu želé Blumandži.

Více informací o restauraci na www.gruzierestaurant.cz

Červencové degustační menu v restauraci Chateau St. Havel

Šéfkuchař pro Vás v zámecké restauraci Chateau St. Havel přichystal nové 6 chodové degustační menu.

Kachní paštika s jahodovým gelem, krémová polévka z pečených rajčat s bazalkovou espumou, krevetové ravioli s fenyklovým quiche a kaparovou omáčkou, pečený tuňák se špenátovým pyré, řepou a brokolicovým blinem, trhané jehněčí maso s mačkanými brambory a rozmarýnovou omáčkou a jako dezert rybízový dort s angreštovým gelem.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel

Farmářské trhy v Praze na Náplavce a Heřmaňáku

V létě přímo od českých farmářů nakoupíte čerstvé bylinky, zeleninu, ovoce, čerstvé hovězí, jehněčí
i vepřové maso, krůty, kachny, čerstvé sladkovodní ryby, kuřata, slepice a masné výrobky, mléko
a mléčné výrobky, vejce, máslo, pečivo, med, marmelády, sirupy, řezané květiny a mnoho dalšího.

Více informací na www.farmarsketrziste.cz

Farmářské trhy v Praze

Kurzy vaření v Chefparade v červenci

Škola vaření Chefparade připravila na červenec řadu zajímavých kurzů.

Například kurz zaměřený na speciality indické kuchyně, kde se naučíte připravovat tradiční indické placky Chapati, kuřecí Vindaloo, paneer, čočkovou specialitu Tarka dhal a další. Dále v létě nabízejí kurzy thajské, mexické nebo vietnamské kuchyně, kurz na dezerty z odpalovaného těsta a mnoho dalšího.

Více o aktuálních kurzech na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

© 2008-2020 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Pinterest Restaurant-guide.cz LinkedIn

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz