Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v prosinci 2020

Nové menu v Potrefené huse Albertov

V Potrefené huse Albertov s opětovným otevření restaurací připravili nové zimní menu.

Kulajda s hříbky, koprem a zastřeným vejcem, buřty na černém pivu v pikantní omáčce, drůbeží paštika s želé z portského vína, vepřová panenka s kapustičkami, šťouchaným bramborem a cibulovým chutney, hovězí rib eye steak s pepřovou omáčkou a restovaným bramborem, losos s bérnskou omáčkou a bramborovým fondánem, španělský ptáček s rýží, vídeňský řízek s lehkým bramborovým salátem, gnocchi s hříbky a vepřovou panenkou, bavorské vdolečky s povidly a další speciality.

Více informací o restauraci na www.phalbertov.cz

Nové menu v Potrefené huse Albertov

Prosincové speciality v restauraci Mlýnec

Láďa Vaníček, šéfkuchař restaurace Mlýnec, která se nachází přímo u Vltavy s jedinečným výhledem na Prahu, připravil na prosinec speciální menu.

Vejce připravované na 63 °C s houbami, kroupami a majoránkou, rybí krém s topinamburem, zázvorem a fenyklem, krůtí konfit s pancettou, růžičkovou kapustou a vánoční nádivkou a jako dezert kokosová pěna s koblížky, slaným karamelem, skořicí, hruškou a mandarinkou.

Více informacích o restauraci na www.mlynec.cz

Nové menu v Potrefené huse Na Verandách

V Potrefené huse Na Verandách připravili nové zimní menu. Uzený hovězí jazyk a salát z hovězích líček s okurkou, cibulkou a chilli, vlastní uzené klobásky s chlebem, kachní rilettes s topinkami, zauzená makrela s jablečným octem v pivním rozvaru s pečeným česnekem a chlebem, do růžova pečený rostbíf s okurkovou remuládou a bramborovými lupínky, povidlové palačinky se smaženou zmrzlinou a další.

Více informací o restauraci na www.phnaverandach.cz

Nové menu v Potrefené huse Na Verandách

© 2008-2021 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Pinterest Restaurant-guide.cz LinkedIn

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz