![]() |
||
|
Sushi v restauraci Sokolovna Průhonice
Sokolovna Průhonice nabízí bohatý výběr sushi, které zde pro vás připraví hostující šéfkuchař Julius Surmaj. Kromě nabídky sushi ochutnáte také sashimi set z čerstvých ryb. Více informací o restauraci www.sokolovnapruhonice.cz |
![]() |
Týdny kalifornských vín v restauraci Monarch
Restaurace Monarch celý květen a červen nabízí v rámci omezené akce bohatý výběr kalifornských vín, například z vinařství Spottswoode, Dominus Estate, Ulysses Vineyards, Shafer, Phillip Togni a dalších. K vínům se skvělé hodí steaky z grilu na dřevěné uhlí a speciálně pro tuto akci v kuchyni připravili dvě speciality z prémiového masa USDA. Uzený hovězí tatarák s chlebem a steak ze stařeného vysokého roštěnce Black Angus. Více informací o restauraci na www.monarch.cz |
![]() |
Nové menu v restauraci Kandelábr
Restaurace Kandelábr má nový jídelní lístek. Zelňačka s klobáskou, hovězí carpaccio s bazalkovým pestem a česnekovou bagetou, hermelín na grilu se slaninou a brusinkovou omáčkou, Caesar salát s kuřecím prsem sous vide, salát s hovězím roastbeefem, bramborové noky s kuřecím masem v dýňové omáčce, španělský ptáček s jasmínovou rýží a bohatý výběr burgerů, žeber a křídel, které se skvěle hodí k plzeňskému pivu z tanku, které zde čepují. V provozu již letní zahrádka. Více informací o restauraci na www.restaurantkandelabr.cz |
![]() |
Květnové degustační menu v restauraci Chateau St. Havel
Ondřej Slanina, šéfkuchař restaurace Chateau St. Havel, si na duben připravil zbrusu nové degustační menu. Salát z chobotnice s pečeným jarním těstem, chřestový krém s praženými kostkami lososa, raviola plněná trhaným kuřecím masem s paprikovou omáčkou, filet candáta s pošírovaným vejcem, zeleným chřestem, krupicovým nokem a koprovou omáčkou, vepřová panenka, pomalu pečená v libečkové krustě s bramborovým pyré a jako dezert banánový mousse s mandlovým crumble a hruškovou espumou. Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz |
![]() |
Jarní menu v Liandra Pasta Ristorante
Vychutnejte si v italské restauraci Liandra sezónní jarní nabídku: osobuco s šafránovým rizotem, zelený chřest s jahodami, listový salát s kozím sýrem a medem, steak z hovězí svíčkové na pepři s grilovanou zeleninou, jehla z vepřové svíčkové a kuřecího prsa, proložená klobásou a rozmarýnovými grenaillemi, uzená makrela s olivami, sázeným vejcem a ledový salát nebo makrela plněná čerstvými bylinkami a další. Více informací o restauraci na: liandrapastaristorante.cz |
![]() |
Restaurace Kamera: brunch nejen pro děti, 27. května
Plzeňská restaurace Kamera připravila ke Dni dětí speciální brunch v cirkusovém stylu: spousta sladkých i slaných dobrot all you can eat, zmrzlina, cukrová vata a bohatý dětský program vč. malování na obličej nebo divadýlko. Děti do 6 let mají vstup zdarma. Více informací o restauraci na www.restauracekamera.cz |
![]() |
Nové menu v restaurace Altány Kampa
Restaurace Altány Kampa v samotném srdci Prahy na Čertovce zve na zbrusu nové menu. Pochutnejte si na carpacciu z chobotnice s řasou wakami, konfitovaném tuňákovi se sezamem a avokádem, hráškovém krému s ricottou a mátou, na grilovaných krevetách s massaman curry, mušlích sv. Jakuba s artyčokem a bramborovým pyré, mořském ďasu s omáčkou z mušlí, rolovaném kukuřičném kuřátku, grilovaném kachním prsíčku s ragú z quinoy a mnohých dalších specialitách. Více informací o restauraci na: www.altanykampa.cz |
![]() |
Chřestové hody v restauraci Euphemia Restaurace Euphemia připravila na celý květen chřestové speciailty. Chřestový krém s pošírovaným vejcem, chřestové risotto s chipsem z parmské šunky, chřest s holandskou omáčkou a Pražskou šunkou a zelený chřest s jahodami, čokoládovým crumble a citrónovým sorbetem. Více informací o restauraci na: www.vistaresort.cz/gastronomie/euphemia |
![]() |
Nové menu v restauraci Ungelt
Nevšední gurmánský zážitek představuje nové jarní menu šéfkuchaře Petra Johna v restauraci Ungelt. Těšte se na pralinku z kukuřičného kuřátka se špenátovými noky, telecí svíčkovou s glazovaným brzlíkem a divokou brokolicí, terinu z foie gras s jahodami, pistáciemi a želé z portského vína, sukiyaki salát s baby chobotnicí a tygřími krevetami, marinovaného divokého lososa s okurkou, ginem a jablkem nebo sladkou tečku na závěr v podobě pistáciového créme brulée s ovocem nebo fondat z hořké čokolády se zlatými vločkami. Více informací o restauraci na: www.restaurant-ungelt.cz |
![]() |
Nové jarní menu v restauraci Sanduga
Karlínská restaurace Sanduga připravila nové jarní menu. Nové menu obsahuje například vepřový jazyk s vichyssoise, matcha foie gras, krevety s beurre blanc nebo butterfly pea tea ceviche jako předkrmy a z hlavních chodů Vás čeká mj. králičí balotina, zeleninové gyoza, grilovaná chobotnice, wagyu steak, jehněčí brzlík a mnoho dalšího. Nechybí ani nové varianty poke bowls, polévek nebo dezertů. Více informací o restauraci na: sanduga.cz |
![]() |
Nove menu v Monkey baru
Přijďte ochutnat nové menu šéfkuchaře Nenada Jovanoviče v Monkey Baru. Empanadas z hovězích líček, batátová polévka se zázvorem, rizoto z černého lanýže, troffie s ragú z hovězích líček, bowl s červeným kari, grilovaná chobotnice a jeruzalémský artyčok, steak z tuňáka a chimichuri z červené papriky, argentinský ribeye steak s omáčkou z portského vína, z dezertů pak schwarzwaldský dort nebo lískový oříšek s hruškou a bezovým květem a mnoho dalšího. Více informací o restauraci na monkeybarprague.com |
![]() |
Jarní speciality v restauraci Červený Jelen
S jarem přichází často i obměna jídelního lístku a v restauraci Červený Jelen se můžete těšit na chřestové menu (krém z bílého chřestu, králičí hřbet s hráškem a chřestem, chřestové risotto nebo restované špičky z hovězí svíčkové s bramborovým suflé a pečeným bílým chřestem), králičí vývar s nudlemi a tyrolskými knedlíčky, selečí hřbet na kosti, jehněčí hřebínek, nebo výběr nových dezertů. Více informací o restauraci na www.cervenyjelen.cz |
![]() |
Speciální jarní menu v restauraci La Casa Trattoria
Italské restaurace La Casa Trattoria (Nové Město, Žižkov) nabízejí jarní menu. Oxchutnejte mušle na víně se zeleninou a citronovou kůrou, Spaghetti Primavera s burattou, restovanou zeleninou, rajčaty a olivami, smažené Frito Misto z mořských plodů s česnekovým aioli Další informace o akci na www.lacasatrattoria.com/akce |
![]() |
Burgery v restauraci Dutch Pub
Restaurace Dutch Pub nabízí ve svém stálem menu řadu nových burgerů. Ochutnejte například Spicy burger s hobězím masem, jalapeňos, cheddarem, rajčetem, salátem a pikantní rajčatovou salsou, Jack Daniel´s burger s hovězím masem, smaženou cibulkou, cheddarem, slaninou, volským okem a omáčkou Jack Daniel´s, Pork Beer burger s trhaným vepřovým masem a pepřovou majonézou nebo Chicken burger s kuřecími stripsy, rajčetem, salátem a majonézou. Více informací o restauraci na www.dutchpub.cz |
![]() |
Jarní menu v Blue Wagon
Zcela nové menu především z lokálních a sezónních surovin nabízí vinohradská restaurace Blue Wagon. Pocvhutnejte si na cottage s medvědím česnekem, telecím tataráku, chřestovém velouete, kuřecím consommé, zapečeném kozím sýru s brioškou, z hlavních chodů je v nabídce pstruh s tuřínovým pyré, pečená nádivka s bramborovou kaší, telecí ossobuco s kroketami, králík s fregola sarda a jako sladká tečka na závěr rebarbora s rýžovým pudinkem nebo bílá čokoláda s pistáciovou zmrzlinou. Více informací o restauraci na: www.bluewagon.cz |
![]() |
Farmářské trhy v Praze na Náplavce. Kubáni a Heřmaňáku V květnu přímo od českých farmářů nakoupíte zeleninu, ovoce, jarní bylinky, čerstvé hovězí, jehněčí nebo vepřové maso, krůty, kachny, čerstvé sladkovodní ryby, kuřata, slepice a masné výrobky, mléko a mléčné výrobky, vejce, máslo, pečivo, med, marmelády, sirupy, květiny a mnoho dalšího. Více informací na www.farmarsketrziste.cz |
![]() |
Nové menu v Café Savoy
V Café Savoy ze skupiny Ambiente připravili od začátku března v menu řadu nových specialit. Ochutnejte salát Niçoise s tuňákem a ančovičkami, hráškovou polévku, ve višních a jalovci marinovaného lososa, foie gras s pomerančovou omáčkou a mrkvovým pyré, jarní rolky s černým lanýžem a krémem ze smržů a omáčkou chimichurri, králičí roládu, těstoviny plněné kapustou tvarohem se šalvějovou omáčkou nebo buchtičky s vanilkovou omáčkou. Více informací o restauraci na cafesavoy.ambi.cz |
![]() |
Nové menu v restauraci Spojka Karlín
Nové menu si můžete vychutnat v restauraci Spojka Karlín. Těšte se na krém z bílého chřestu s lískovými ořechy, smaženou hlívu s lanýžovou majonézou, uzeného pstruha s pohankovou vaflí a kaviárem, noky s pečeného květáku s telecím ragú, pečenou kapustu s pyré z bílých fazolí, stařený ribeye steak s grilovanou mrkví a mangoldem, jehněčí flatbread s bylinkovým salátem, citrusovou pavlovu a mnoho dalšího. Více informací o restauraci www.spojka-karlin.cz |
![]() |
Nové menu v restauraci Mánes
Originální prostředí ve stylu funkcionalismu a teď navíc zcela nové menu, to je Art Restaurant Mánes. Z předkrmů si vychutnáte např. kachní terinu s foie gras, hovězí tatarák se sýrem Gran Moravia nebo kozí sýr s jeruzalémským artyčokem, z hlavních jídel grilovaný květák a romanesco, kuřecí supreme s pečenou zeleninou, filet z tresky s opečeným pórkem a kaviárem nebo US Prime striploin steak. Nechybí speciality šéfkuchaře – hovězí svíčková Wellington v listovém těstě s hřibovým ragú nebo stařený Tomahawk steak s bramborovým pyré, a samozřejmě i zbrusu nová nabídka dezertů. Více informací o restauraci na manesrestaurant.cz |
![]() |
Nové menu v Terase U Zlaté studně
Šéfkuchař Lukáš Hlaváček a jeho tým restaurace Terasa U Zlaté studně přicházejí se zbrusu novým menu. Těšit se můžete na salát z artyčoků, carpaccio z mušlí Sv. Jakuba, kraba s quinoa, fjordského pstruha, dýňové velouté nebo bisque z korýšů, baby květák pečený v hnědém másle s bramborovým krémem s rozmarýnem a černými lanýži, mořského vlka se slávkami, perličku s lanýžovo-bramborovým krémem a hlívou královskou, daňčí hřbet a ragú z ramínka s uzeným morkem a mnoho dalšího. Více informací: www.terasauzlatestudne.cz |
![]() |
© 2008-2023 Restaurant-Guide
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |