Restaurant-guide.cz

Novinky a akce v restauracích v Praze, sezonní nabídka v prosinci 2019

Vánoční prosincové menu v restaurace V Zátiší

Po celý prosinec bude v restauraci V Zátiší v nabídce vánočně laděné menu. Na výběr tradiční české nebo mezinárodní menu. Krémová rybí polévka s uzenou treskou, daňčí paštika s cibulovo hruškovým chutney a fermentovanou hlívou, kroupový kuba s candátem, foie gras s mandarinkami, hovězí rib eye steak s lanýžem, mačkanými brambory, kadeřávkem a černým česnekem, jablečná závin se zmrzlinou z fazolí tonka a další speciality.

Více informacích o restauraci na www.vzatisi.cz

Vánoční prosincové menu v restaurace V Zátiší
Nové menu ve Villa Richter

Restaurace Villa Richter připravila nové zimní menu.

Hovězí tataráček s lanýžovou majonézou a smaženým žloutkem, foie gras parfait s brioškou a hruškou, gravlax z lososa s avokádem, fenyklem, okurkou a wasabi, šneci v bylinkovém másle, foie gras s kachními škvarky, salát ze zelené papáji, manga a mrkve, perlička s paprikovou omáčkou
a krupicovými knedlíčky, kachní prso s batáty a ostružinovou omáčkou, jelení hřbet s špenátovou palačinkou a další speciality.

Více informací o restauraci na www.villarichter.cz

Nové menu ve Villa Richter
Zimní sezónní menu v restauraci Le Grill

Restaurace Le Grill připravila na prosinec nové sezónní menu.

Pečený tuřín s kaštanovým pyré, jablky, praženými mandlemi a cibulovou omáčkou, jelení tataráček s česnekovým pyré a sušeným žloutkem, houbové consommé se zeleninou a žloutkovým gelem, krémová polévka z bílého zelí s terinkou z uzeného vepřového kolene, pečený květák s čočkou a lanýžovou omáčkou, konfitovaná vepřová líčka s perníkovým knedlíkem a jablečným gelem, daňčí svíčková se špeclemi a kaštanovou omáčkou, hovězí pupek s růžičkovou kapustou, černým kořenem a bramborem, kaštanový cheesecake s oříškovou zmrzlinou a další speciality.

Více informací o restauraci na cz.grandmark.cz/restaurant-le-grill

Letní sezónní menu v restauraci Le Grill
Nové menu v restauraci COMO

Restaurace COMO na Václavském náměstí připravila nové zimní menu.

Jarní závitky s krevetami a mangem, cizrnový falafel se salátem, lososová balotina s okurkovým želé a carpacciem z červené řepy, hovězí tataráček, vitello tonnato, kulajda s houbami a pošírovaným vejcem, pečená půlka kuřete s olivami a bramborem, hovězí guláš podávaný v chlebu, telecí hřbet
s restovaným špenátem, zkaramelizovaným květákem a polentou, risotto s bylinkami, krevetami, rajčaty, paprikou a červeným kari, tvarohové knedlíčky s perníkem, švestkovou omáčkou a makovou zmrzlinou a mnoho dalšího.

Více informací o restauraci na www.comorestaurant.cz

Nové menu v restauraci COMO
Nové menu v restauraci Pagana

V italské restauraci Pagana pro Vás přichystali nové podzimní menu. Z novinek vybíráme například roastbeef s dýňovou majonézou, lanýžový krém, caserecce s pancchettou a hříbkovým ragú, dýňové risotto s pečenými kalamáry nebo třeba grilovaný New York Strip s liškovou omáčkou. A na závěr mražená čokoládová pěna s marinovanými višněmi nebo pošírovaná hruška s rozmarýnovým karaelem a mascarpone krémem.

Více informací o restauraci na www.pagana.cz

Nové menu v restauraci Pagana

Nové menu v restauraci Ungelt

Petr John, šéfkuchař luxusní restaurace Ungelt připravil nové podzimní menu.

Zauzený hovězí tataráček s konfitovaným žloutkem, foie gras se sušenými švestkami v Armagnacu
a jablečnou marmeládou, pečená hlíva s lanýžem, čokoládou a sýrem Fourme d‘Ambert, gratinovaní šneci, kulajda s hříbky, pečené ústřice s fenyklem a krvavým pomerančem, kachní prsa a kachní stehno s kaštany, kumquaty a omáčkou Grand marnier, srnčí hřbet a nadívané prso z perličky
s květákem, jablky a čokoládou, tvarohové knedlíčky se svařeným ovocem a pomerančovou kůrou
a další speciality.

Více informací o restauraci na www.restaurant-ungelt.cz

Nové menu v restauraci Ungelt

Nové menu v restauraci The Able Butcher

Restaurace The Able Butcher v hotelu Hilton Prague připravila nové podzimní menu

Restované mušle Svatého Jakuba s fazolovým ragú a nakládaným fenyklem, čerstvé ústřice, kořeněné hovězí s foie gras, krokety z hovězí oháňky s estragonovou majonézou a marinovanou cibulkou, grilovaný chřest s vejcem a emulzí z uzeného pepře, mořský vlk v solné krustě s pórkem v popelu a olivovou tapenádou, jehněčí hřbet s pestem z medvědího česneku, telecí líčka s křenovou pěnou a bramborem a mnoho dalšího.

Více informací o restauraci na www.hiltonprague.com

Nové menu v restauraci The Able Butcher

Nové menu v restauraci Augustine

V restauraci luxusního hotelu Augustine na Malé Straně připravili nové podzimní menu plné lávavých specialit. Kukuřičná polévka se šafránem a kokosovým mlékem, pošírovaný humr s nakládanou ředkví a sladkou kukuřicí, torchon z foie gras s kumquaty, jelení tataráček s uzeným žloutkem
a houbovým kečupem, houbová smaženice s pastinákem a chorizem, pošírovaný halibut, daňčí hřbet s červeným zelím a jalovcovou omáčkou, vepřová panenka s omáčkou z černého piva, liškami a tuřínem, hovězí US prime steak z roštěnce se zauzenou bramborovou kaší, kaštanový dort
s hruškovým chutney a další.

Více informací o restauraci na www.augustine-restaurant.cz

Nové menu v restauraci Augustine
Snídaně se Santou v Hard Rock Cafe, 8. prosince

V Hard Rock Cafe připravili pro malé rockery mimořádnou nedělní snídani 8. prosince. Bude připravený bohatý brunch a neomezená konzumace vybraných nealko nápojů. Bude probíhat pěvecká soutěž o ceny, například do bludiště v Hamleys Praha. Dále se budou zdobit donuty
s Chocotopia, proběhne soutěž o nejlepší kostým a malování na obličej.
Cena pro děti 195 Kč, pro dospělé 295 Kč

Více informací o restauraci na www.hardrockcafe.com

Snídaně se Santou v Hard Rock Cafe, 8. prosince

Kurzy vaření v Chefparade v prosinci

Škola vaření Chefparade připravila na prosinec řadu zajímavých kurzů.

Například kurz zaměřený na recepty tradiční francouzské kuchyně, kde se naučíte připravovat salát Nicoise, slaný koláč Quiche Lorraine, kachní prsa na pomerančích, zeleninovou specialitu Ratatouille nebo flambované palačinky.

Více o aktuálních kurzech na www.chefparade.cz

Nové kurzy vaření v Chefparade

Farmářské trhy v Praze na Náplavce a Heřmaňáku

V prosince nakoupíte přímo od českých farmářů ještě zeleninu, ovoce, čerstvé hovězí, jehněčí i vepřové maso, krůty, kachny, čerstvé sladkovodní ryby, kuřata, slepice a masné výrobky, mléko a mléčné výrobky, vejce, máslo, pečivo, med, marmelády, sirupy a mnoho dalšího.

Více informací na www.farmarsketrziste.cz

Farmářské trhy v Praze

Prosincové degustační menu v restauraci Chateau St. Havel

Šéfkuchař Ondřej Slanina pro Vás v zámecké restauraci Chateau St. Havel přichystal nové
6 chodové degustační menu.

Tataráček z lososa s celerovým carpacciem a koprovou omeletou, krémová rybí polévka, filet z kapra s tresčí terinkou, espumou z fenyklu a houbovou fragolou, roláda z telecích líček s bramborovým krémem, daňčí hřbet s kaštanovým pyré a ragú z lišek a nugátová terina s malinovou omáčkou a pomerančovou espumou.

Více informací o restaurací na www.chateauhotel.cz

Chateau St. Havel

© 2008-2019 Restaurant-Guide

Facebook Instagram Pinterest Restaurant-guide.cz LinkedIn

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz