Novinky a akce v restauracích v Praze

září 2024

Nové menu v restauraci Bricks

Nové menu v restauraci Bricks

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

Malostranská restaurace Bricks zve na nové menu, které si nejlépe vychutnáte na terase s výhledem na Vltavu. Ochutnejte tataráček z tuňáka, hráškový krém s restovanými smrži, terinu z Foie Gras s brioškou a pomerančovým gelem, linguine s hříbky, humra s pečenou dýní a humřím bisque a espumou ze sladké kukuřice, jehněčí kotletky s artyčoky a jako dezert pistáciový dort s čokoládovou zmrzlinou a malinovým krémem a mnoho dalšího.

Speciality v restauraci U Tellerů

Sezónní speciality v restauraci U Tellerů

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

Přijměte pozvání na zářijové speciality do restaurace U Tellerů a ochutnejte lososový tataráček s kaviárem, polévku z pečených rajčat, holandský řízek se sýrem gouda nebo ragú z kukuřičného kuřete. Nechybí ani dezert v podobě dortíku z malinové pěny s čokoládou. Na čepu dobré plzeňské pivo z tanku a možnost posezení na venkovní zahrádce.

Nové menu v Terase U Zlaté studně

Nové menu v Terase U Zlaté studně

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

Šéfkuchař Lukáš Hlaváček a jeho tým restaurace Terasa U Zlaté studně přicházejí se zbrusu novým letním menu. Uzené kachní prso s chřestem, čekankou, nashi a ořechy, tuňák s kaviárem, okurkou a uzeným créme fraiche, carpaccio z humra s krevetovým tataráčkem, rajčaty a jablkem, hovězí tatarák s křenovou mátovým pestem, parmezánem a artyčokem, perlička se smrži, kukuřicí a pak choi, jehnščí s hráškem a cuketou, hovězí steak s lanýžem a foie gras a mnoho dalších specialit.


Páteční večery se šampaňským v Augustine

Páteční večery se šampaňským v Augustine

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

Užijte si výjimečný páteční večer v Augustinu s neomezenou konzumací šampaňského! Každý pátek od 18:00 si můžete v naší restauraci dopřát bezednou sklenku šampaňského JACQUART MOSAIQUE BRUT za speciální cenu 799 Kč na osobu. Speciální nabídka: G.H. Mumm Champagne RSRV Rosé Foujita podávané exkluzivně každý první pátek v měsíci za stejnou cenu. Pozvedněte svůj kulinářský večer párováním šampaňského s talířem chuťovek za příplatek 450 Kč

Vína z Baleárských ostrovů v Sabores

Vína z Baleárských ostrovů v Sabores

VÍCE INFORMACÍ O PRODEJNĚ

Znáte vinné odrůdy Callet, Prensal Blanc nebo Manto Negro? Patří mezi unikátní vína z Mallorcy a dalších Baleárských ostrovů, mnohé zdejší odrůdy jinde na světě nenajdete. Nejen tato vína, ale i tapas, olivy, dary moře a mnohé další speciality pak najdete v obchodě se španělskými delikatesami Sabores.

Sezonní menu v restauraci Mlýnec

Sezonní menu v restauraci Mlýnec

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

Restaurace Mlýnec zve na unikátní výhledy na Vltavu a Karlův most – ale také na zářijové novinky ve svém menu: čeká Vás pošírovaná treska, risotto a sezónní houby, listový salát s burattou, broskví a pekanovým ořechem a jako dezert kokosové crème brulée s meruňkami nebo borůvkový větrník s borůvkovým coulis.

Nové menu v restauraci Ginger & Fred

Nové menu v restauraci Ginger & Fred

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

Restaurace Ginger & Fred v Tančícím domě zve na zbrusu novou nabídku: přijďte si pochutnat na grilovaném telecím hřbetu, pečeném hřbetu z muflona se smaženou raviolou z květáku a foie gras nebo grilovaných mušlích sv. Jakuba s lososem marinovaným v řepě. Nechybí ani specialita – Ginger & Fred Dinner Dancing Burger – jemné krůtí prso pečené v lanýžovém másle a 60 dní vyzrálé hovězí Black Angus.

Nové speciality v Malostranské Besedě

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

Malostranská Beseda připravila na září nové speciality pro Vaše chuťové pohárky. Ochutnejte pravé krkonošské kyselo, uzené kachní prsíčko s ostružinovou redukcí, jako hlavní chod grilovaný králičí hřbet ve slanině s noky, grilované medailonky z hovězí svíčkové s bramborovými lupínky nebo grilovaný kukuřičný supreme s dýňovým pyré a šípkovou omáčkou.

Specialita v restauraci Bílá Kráva

Specialita v restauraci Bílá Kráva

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

Francouzská restaurace Bílá Kráva na Vinohradech přidala na září do svého menu jednu lákavou specialitu. Pečené kůzlečí maso na tymiánu s dýňovým pyré a gratinovanými brambory. Podnik se specializuje převážně na steaky a speciality francouzské kuchyně a další oblíbenou lahůdkou kterou zde můžete ochutnat jsou žabí stehýnka.

Nově otevřená italská restaurace Farina

Italská restaurace Farina

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

V Hybernské ulici v centru Prahy se představuje nově otevřený podnik Farina. Na konceptu italské kuchyně se zde podílí italský restauratér Riccardo Lucque. Restaurace Farina nabízí těstoviny vlastní výroby z kvalitní italské mouky, chobotnici, kalamáry nebo krevety na grilu a nesmí chybět ani variace pizzy z originálních italských surovin.

Nové bistro v new yorském stylu Station Anděl

Bistro Station Anděl, nově otevřený podnik na Smíchově

VÍCE INFORMACÍ O RESTAURACI

Široká nabídka autentických hot dogů v new yorském stylu, nachos, kanadské Poutines (dvakrát smažené hranolky se sýrem a omáčkou) a navíc všechny hot dogy i ve vegetariánské variantě, to je nově otevřené street food bistro na Smíchově. Nechybí celoroční zahrádka.


Přejít nahoru