Restaurant-guide.cz

Recepty od šéfkuchařů z vyhlášených restaurací v Praze.

Pro inspiraci pro vás vybíráme vynikající recepty na oblíbené pokrmy, které se servírují ve vybraných restauracích v Praze.
Restauracím, které nám tyto recepty poskytly, tímto děkujeme a věříme, že vás tyto recepty zaujmou a budou pro mnohé inspirací.

Vybrané recepty:

Kuřecí špízy Yakitori s arašídovou omáčkou (restaurace Siddharta Café)

Perlička s kuskusem a zkaramelizovanými jablky (restaurace School)
Pečený králík s mangoldem a lanýžem (restaurace La Truffe)

Vepřová líčka s bramborovými placičkami (restaurace Amade)

Zadělávané vepřové s basmati rýží (restaurace Zlatý had)
Svatomartinská roláda z husy (Potrefená husa Albertov)
Chřestový salát s pošírovaným vejcem (restaurace Midtown Grill)
Pečená černá treska s Yuzu omáčkou (restaurace Buddha Bar)
Cannelloni plněné ricottou (restaurace Gabriele)

Otevřené ravioly s hřiby a omáčkou z másla (restaurace Hergetova ciihelna)

Grilovaný mořský ďas s okurkou a rajčatové konfitem (restaurac Mlýnec)

Talíř z mořských plodů pro dvě osoby (restaurace La Provence)
Cassoulet s kachním confitem, klobáskou a fazolemi (restaurace La Provence)

Hříbkové consommé s kachními játry (restaurace Sarah Bernhardt)

Prso a stehno z divoké kachny s lanýžovými noky (restaurace Alcron)
Hovězí líčka s bramborovou kaší (restaurace Café Imperial)
Filety z mořského vlka glazírované v miso (restaurace Zinc)

Telecí brzlík glazírovaný v telecím fondu (restaurace Zlatá Praha)

Linguine s rukolovým pestem (restaurace Amici Miei)

Variace mořských plodů (restaurace COMO)
Raviolly plněné ricottou a parmezánem (restaurace COMO)
Krémová polévka z pečených kaštanů (restaurace Alcron)

Šafránové rizoto s mušlemi svatého Jakuba (restaurace Alcron)

Telecí krk Pasticciata s cizrnovým purée (restaurace Aromi)
Brodetto Anconetana (restaurace Aromi)
Treska Mantecato (restaurace Aromi)
Kachní játra Foie Gras au Torchon s meruňkami (restaurace Villa Richter)

Konfitovaná kachna se zelím a chlupatými knedlíky ( restaurace CODA)

Taštičky plněné kachními játry Foie Gras (Gourmet Resort hotelu Hoffmeister)

Svatomartinská husa s červeným zelím (Gourmet Resort hotelu Hoffmeister)

Gratinovaný kozí sýr na medu (restaurace Vltava)
Jehněčí kotletky v krustě z olivové tapenády (restaurace Vltava)

Roastbeef s pečeným lilkovým kaviárem a mrkvovým pyré (restaurace Triton)

Uzený pstruh s pošírovaným vejcem a špaldovými nudlemi (restaurace Triton)

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky (restaurace hotelu Hoffmeister)

Pečená husa se zelím a restovanými šiškami (restaurace Triton)

Polévka Tom Yum s krevetami (restaurace Rickshaw)

Sobí steak s batátovým purée (restaurace Flambée)

Kuřecí prsa s omáčkou z medvědího česneku (School restaurant)

Jehněčí kolínko na zázvoru (restaurace La Gare)

Hovězí ve smetanové omáčce s čerstvým koprem (restaurace La Degustation)

Salát Mojashi (restaurace Miyabi)

Lokální český Legendární burger (restaurace Hard Rock Cafe)
Grilované kuřátko s rizotem z divoké rýže (restaurace Hergetova Cihelna)

Quesadillas (restaurace Cowboys)

Mušle mariniére (restaurace Les Moules)
Belgická hovězí Waterzooi (restaurace Les Moules)
Telecí carbonade (restaurace Les Moules)
Grilovaný skotský losos se zeleninou (restaurace Café Savoy)
Saag Aloo - Špenát s bramborou (restaurace Masala)
Smažený telecí brzlík (restaurace Ambiente)
Rizoto s liškami (restaurace Ambiente)

Bruschetta s rajčaty (restaurace Ambiente)

Zuppa di zucca - italská dýňová polévka (restaurace Ambiente)
Pošírované rolky z candáta se zeleninou a divokou rýží (restaurace Flambée)

Hovězí tatarák s kapary, dijon hořčicí, žloutkem (restaurace La Provence)

Chřest s telecím medailonkem a smržovou omáčkou (restaurace Mövenpick)

Pařížský špenátový chléb (restaurace Ambiente)

Kotleta ze selátka se zelenou čočkou a fazolemi (restaurace Brasserie Délice)
Houbový guláš (restaurace Alcron)
Vepřová panenka pečená v bílém chlebu s křenovou kaší (restaurace Olympia)

Jehněčí lýtko s listovým špenátem (restaurace La Bodeguita del Medio)

Fondue s sýrem Gruyére a Emmentálem (restaurace Mövenpick)

Dančí gulášek podávaný s pečenými škubánky (restaurace Olympia)

Tandoori Jingh - Krevety Tandoori (restaurace Indian Jewel)

Tandoori Murgh - Kuře Tandoori (restaurace Indian Jewel)

Chřestová Saltimbocca s vepřovými medajlonky (restaurace The Grill)

Dančí svíčková s bramborovo-houbovým koláčkem (restaurace Zvonice)

Nudle Bami Goreng (restaurace Noodles)

Vánoční kachna s nádivkou (restaurace Alcron)

Pečený tuňák se zázvorovým risottem (restaurace Kulaťák)

Vepřové maso na zázvoru (restauraace Noodle Bar)

Thajské nudlové Sukyiaki (restaurace Noodles)

Srnčí hřbet v pistáciové krustě s dýňovou kaší (restaurace Alcron)

Nagoya roll sushi (restaurace Mr. Sushi)
Humr marinovaný s carpacciem z krevet (restaurace U zlaté studně)
Mořský vlk s italským risottem (restaurace Café Esprit)
Dančí hřbet s tymiánovou polentou (restaurace La Galerie)
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou (restaurace Cartouche)

Kančí plec na víně s noky (restaurace U Zlatého lva)

Farmářská kachna s domácími nudlemi (restaurace Bohemiae-Rosa)

Chřest s pošírovaným vejcem (restaurace Sarah Bernhardt)

Kohout na víně (restaurace La Gare)

Alsaský Tarte Flambée (restaurace La Gare)

Lišky na smetaně (Gourmet Resort hotelu Hoffmeister)

Zapečený kozí sýr na rukolovém salátku (restaurace Monarch v Kolkovně)

Salát z červených hrušek a brambor (restaurace Tettu Brissy)

Jelení steaky s gratinovanými bramborami (restaurace Zvonice)

Vepřová panenka s bramborou, dýní a cizrnou(restauurce Artisan)

Kachní stehno se zeleninovými Spätzlemi (restaurace Chagall´s Club)

Ragů z divočáka se slaninovým knedlíkem (restaurace Le Grill Kempinski)

Jehněčí kolínko s křenovým bramborovým pyré (restaurace AvantGarde)

Pečené krevety na česneku s černým kořenem (School restaurant)

Kuře na pyré z uzených brambor (restaurace Le Grill Kempinski)

Jehněčí Vindaloo restaaurace Indian Jewel)

Dušené jehněčí kolínko s křenovým pyré (restaurace AvantGarde)

Salát z mladého špenátu s čerstvým sýrem restauuace Villa Richter)

Chřest s pošírovaným vejcem a Béarnaise omáčkou (restaurace Lichfield)

Vepřová pečeně s dýňovým pyré (restaurace La Cucina)

Candát s cuketovo-bramborovým koláčkem (restaurace Chateau St. Havel)

Tafelspitz (restaurace La Republica)

Kuřecí prsa s pečenými bramborami (Malostranská Beseda)

Pečené jehněčí koleno (restaurace Corso Café)
Telecí na černém pivu (restaurace U Zlatého lva)

Candát v bylinkové krustě s celerovým pyré (restaurace Žofín Garden)

Recepty sladké:

Velikonoční marcipánový mazanec (restaurace Le Grill Kempinski)

Dezert Pavlova s jahodami (restaurace The Grill)

Jahodové consommé s jogurtem a pomeranči (restaurace Chagall´s Club)

Grand Marnier Souflée (restaurace Le Grill Kempinski)
Quindao (Restaurace Ambiente Brasileiro)
Pečený ananas s vanilkovou zmrzlinou (restaurace COMO)

Čokoládový fondant s pistáciovou zmrzlinou (restaurace Café Imperiál)

Tvarohový levandulový dort (restaurace Vltava)
Jablečný koláč Tarte Tatin (restaurace Café Palanda)
Jahodové cappuccino s ovocnými chipsy (restaurace Kampa Park)
Mille-feuille z bílé čokolády s čerstvými malinami (restaurace CODA)

Velikonoční nugátový beránek (restaurace Le Grill Kempinski)

Francouzské palačinky Crepe Suzette (restaurace La Provence)

Jehněčí kotletky

Filet z tresky se zeleninou

Uzený losos

Mušle svatého Jakuba a kreveta

Teleci steak a zeleninove risotto

Langusty

italské lasagne s hovězím masem

Steak v Aromi

Švestkový koláč v restauraci Ada

© 2008-2023 Restaurant-Guide
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autorů a vlastníka stránek

Facebook Instagram Google+ Pinterest

Restaurant-guide.cz