HOVĚZÍ LÍČKA S BRAMBOROVOU KAŠÍ Suroviny: V kastrolu rozpálíme olej, na který vložíme osolená a opepřená líčka. Zprudka opečeme ze všech stran do hněda a vyjmeme. Přidáme trochu oleje a vložíme zeleninu. Vše orestujeme dotmava a polovinu schováme na ozdobu. Přidáme protlak, zalijeme vínem a necháme vyvařit. Vložíme líčka, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Maso vyjmeme a udržujeme v teple. Omáčku přecedíme. Svaříme na potřebnou hustotu, zahustíme chlazeným máslem, nakrájeným na malé kostičky a dochutíme. Maso vrátíme do omáčky a prohřejeme. Podáváme s řídkou bramborovou kaší a ozdobíme zeleninou a na osminky pokrájenými, orestovanými žampiony, které promícháme se sekanou petrželí. Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla restaurace Café Imperial |
- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -