Restaurant-guide.cz

Velikonoce v doporučených restauracích v Praze

Velikonoční svátky jsou nejvýznamnějším křesťanským svátkem oslavujícím znovuzrození Krista a také symbolizují konec zimy a nástup jara. Využijte této příležitosti a užijte si Velikonoční hody ve společnosti rodiny nebo přátel ve vybraných restauracích v Praze, které pro Vás na Velikonoce připravily speciální menu.

Na Velikonoční hody se tradičně peče jehněčí a kůzlečí maso, králík, holoubátka, kuře, ale i jiná masa. Další důležitou součástí velikonočních hodů jsou velikonoční nádivky, buchty, koláče, mazance, známý velikonoční beránek ze sladkého těsta
a samozřejmě vajíčka, která jsou hlavním celosvětově rozšířeným velikonočním symbolem. Zařadit sem můžeme i postní jídla jako ryby nebo šneky. Restaurace obvykle v této době přichází s novým menu, obsahující navíc i vetší množství jarní zeleniny a lehčích a svěžích pokrmů.

Doporučené restaurace na Velikonoce v Praze

Restaurace Luka Lu, 25. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Újezd 33, Tel: 257 212 388

Restaurace Luka Lu na Malé Straně připravila na Velikonoce speciální menu. Špenátem plněná pita, dalmátský pršut, salát z chobotnice, velikonoční telecí roláda se šťouchaným bramborem, pomalu pečené kůzlečí se zeleninou, pečená chobotnice, baklava s ořechy a fíkový závin.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Potrefená husa Albertov, 18. 3. - 28. 3. 2016
Praha 2, Na slupi 2102/2b, Tel: 236 071 028

Restaurace Potrefená husa Albertov připravila několik velikonočních specialit. Hrášková polévka, kuřecí prso se špagetami a medvědím česnekem, selečí kotletka s bramborem a hráškovým pyré a jehněčí kolínko se špenátem a gratinovanými brambory.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace La Gare 25. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, V Celnici 3, Tel: 222 313 712

Francouzská brasserie La Gare na velikonoční svátky nabídne kůzlečí ragú
s medvědím česnekem, jehněčí roládu s nádivkou z kopřiv a mandlovou tartaletku
s jahodovou pěnou. V lahůdkárně budou v nabídce produkty z vlastní cukrárny, velikonoční mazance, beránci, štoly nebo zajíčci.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Malostranská beseda, 26. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Malostranské náměstí 21, Tel: 257 409 104

Restaurace Malostranská beseda připravila na velikonoční víkend několik specialit. Kuřecí polévka s knedlíčky a zeleninou, pečený králík s kořenovou zeleninou
a nudlemi, jehněčí kolínko se špenátem a restovanými brambory a kuřecí prsa
na grilu s velikonoční nádivkou.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Il Giardino, brunch 27. 3. 2016
Praha 5, Mozartova 261/1, hotelu NH Prague, Tel: 257 151 111

Restaurace Il Giardino připravila na velikonoční neděli mimořádný brunch, kromě bohaté nabídky jídla bude brunch doplňovat doprovodný program: zdobení kraslic, aktivity pro děti, živá hudba a další.

Ceny za osobu: 990 Kč

Restaurace Mlýnec, celý březen 2016
Praha 1, Novotného lávka 9, Tel: 277 000 777

Restaurace Mlýnec nabízí celý březen velikonoční menu. Paštika z králíka
s rebarborou, šťovíkem a hráškovými výhonky, pošírované vejce na 62,5°C
s naloženým česnekem, černým kořenem, špenátem a cibulkou, konfit a supréme steak z perličky s pečenou karotkou, kopřivovou nádivkou a majoránkovou omáčkou
a banánový dezert s maracujou, pístáciemi a vaječným likérem.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Rugantino, 24. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Křížovnická 12/61, Tel: 222 312 275

Restaurace Rugantino v centru Prahy nabídne na velikonoční svátky krém z artyčoků se žloutkem, jehněčí ragú s těstovinami maltagliati, jehněčí v pistáciové krustě
s bramborem a čokoládový velikonoční dezert. V ceně aperitiv.

Ceny za osobu: 810 Kč

Restaurace Délice, 26. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Jánský vršek 13, Tel: 603 766 779

Restaurace Délice na Jánském vršku připravila na Velikonoce 3 chodové menu. Foie gras s brioche a karamelizovaným jablíčkem, jehněčí kotletky s kuskusem a mátovou omáčkou a jahodové tiramisu.

Cena za osobu: 990 Kč

Restaurace Agave, 25. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Masná 2, Tel: 607 057 354

Stylová mexická restaurace Agave v centru Prahy, připravila na Velikonoce několik specialit. Kukuřičná polévka, tataráček z lososa s tortilou a salátem z avokáda, jehněčí kotletky na grilu a jehněčí plecko s pečeným česnekem, papričkami, špenátem a sýrovou kroketou.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Tetu Brissy, 25. 3. - 28. 3. 2016
Praha 10, Benice, Květnového povstání 194, Tel: 267 268 700

Restaurace Tetu Brissy připravila na Velikonoce speciální menu. Jarní salát
s kozím sýrem a křepelčím vejcem, jehněčí roláda s gratinovaným bramborem
a mrkvový dort s karamelovou omáčkou.

Cena za osobu: A la carte

La Boucherie & Bistrot M, 23. 3., 24. 3., 29. 3. a 30. 3. 2016
Praha 5, Zubatého 5, Tel: 702 033 020

Francouzský restauratér Jean-Paul Manzac ve svém bistru na Smíchově připravuje velikonoční 4 chodové menu před a po svátcích. Roastbeef s omáčkou ravigot, consommé z perličky se zeleninou a lanýžovými nočky, jehněčí hřbet s medvědím česnekem, fazolemi a zeleninou a čokoládový koláč s maracujovou omáčkou.

Ceny za osobu: 745 Kč

Restaurace Kalina cuisine & vins, 25. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Dlouhá 12, Tel: 222 317 715

Restaurace Kalina na Velikonoce připravila několik specialit. V těstě smažené vejce se smrži a chřestem, hrášková krémová polévka s pěnou z kozího sýra, kůzle pečené s kopřivovou nádivkou a dezert z mandlové drobenky s pěnou z rebarbory a tvarohu.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Zlatá Praha, celý březen 2016
Praha 1, Pařížská 30, hotel InterContinental, tel: 296 630 914

Noblesní restaurace Zlatá Praha hotelu InterContinental připravila na Velikonoce řadu specialit formou Take Away. Můžete koupit velikonoční nádivku, jarní salát, kuře
v bylinkách, kůzlečí guláš, naložené jehněčí a další.

Restaurace La Bodeguita del Medio, 28. 3. 2016
Praha 1, Kaprova 5, Tel: 224 813 922

Kubánská restaurace La Bodeguita del Medio připravila na Velikonoční pondělí speciální menu. Terinka z kozího sýru, králičí stehno se salátem z kopřiv a špenátu
a velikonoční nádivkou a rebarborový koláč s vanilkovým krémem.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace La Casa trattoria, 25. 3. - 28. 3. 2016
Praha 3, Kostnické náměstí 3, Tel: 776 082 228

Italská restaurace La Casa trattoria na Žižkově nabízí na velikonoční svátky tři speciality. Velikonoční salát s pošírovaným vejcem a sýrem Caciotta, pečené jarní kuře s kuskusem a jehněčí ramínko na česneku s kopřivovou nádivkou.

Ceny za osobu: A la carte

Restaurace Bar Bar, 26. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Všehrdova 17, Tel: 257 312 246

Malostranská restaurace BarBar připravila na Velikonoce připravila 3 chodové menu. Vaječná terinka se salátem, jehněčí na česneku a rozmarýnu se špenátem
a nádivkou a pannacotta s mátou a limetkou.

Cena za osobu: 349 Kč

Restaurace Potrefená husa Na Verandách, 18. 3. - 28. 4. 2016
Praha 5, Nádražní 84/43, Tel: 257 191 200

Pivovarská restaurace Potrefená husa na Verandách připravila několik velikonočních specialit. Hrášková polévka, kuřecí prso se špagetami a medvědím česnekem, selečí kotletka s bramborem a hráškovým pyré a jehněčí kolínko se špenátem
a gratinovanými brambory.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie, 27. 3. 2016
Praha 1, Pobřežní 1, Hotel Hilton Prague, Tel: 224 841 111

Restaurace hotelu Hilton Prague připravila na Velikonoční neděli mimořádný brunch formou bohatého teplého a studeného bufetu, včetně ústřic, krevet, pečených mas, jehněčího a dalších specialit. Živá hudba, speciální bufet pro děti s programem.
V ceně pivo víno a nealko.

Cena za osobu: 1.090 Kč, děti do 6ti let zdarma, 7-12 let 50% sleva

Hostinec U Supa, 25. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Celetná 22, Tel: 734 441 892

Hostinec U Supa v Celetné ulici připravil na velikonoční svátky několik specialit. Kůzlečí kaldoun s játrovými knedlíčky, kůzlečí maso s bramborovými noky, jehněčí roláda s nádivkou a gratinovaným bramborem a jehněčí kotletky s grilovanou zeleninou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Triton, 24. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Václavské nám. 26, Tel: 221 081 218

Restaurace Triton připravila na Velikonoce mimořádné 4 chodové menu. Šunka
s křepelčím vejcem a pampeliškovým salátem, topinamburová krémová polévka, jehněčí s rozmarýnem, šťouchaným bramborem, špenátem a česnekovou omáčkou a nakládaná rebarbora se žloutkovým krémem a oplatkou.

Cena za osobu: 880 Kč

Restaurace La Republica, 26. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Na poříčí 12, Tel: 602 202 631

Restaurace La Republica připravila na Velikonoce 3 chodové menu. Kulajda
s křepelčím vejcem a liškami, králičí hřbet s nádivkou a créme brulée.

Ceny za osobu: 590 Kč

Restaurace Midtown Grill, 26. 3. a 27. 3. 2016
Praha 1, V Celnici 8, hotel Marriott , Tel: 222 881 212

Restaurace Midtown Grill v hotelu Marriott připravila na velikonoční sobotu a neděli mimořádný velikonoční brunch. Bohatá nabídka studeného bufetu, mořských plodů, sushi, steaků, salátů, polévek, sýrů a zákusků. V ceně ja zahrnutý welcome drink, nealko, pivo a víno. Živá hudba a dětský koutek s programem.

Cena za osobu: 1.150 Kč

Restaurace Pivovarský dvůr Chýně, 26. 3. - 28. 3. 2016
Chýně, Hlavní 525, Tel: 724 878 700

Pivovar Chýně připravil na Velikonoce speciální menu. Huspenina, uzený vepřový jazyk, hrášková polévka, telecí řízek s bramborovým salátem, bůček s bramborovými plackami, jehněčí guláš s knedlíkem, jehněčí kolínko s medvědím česnekem a kroupami, jehněčí steak se smetanovou omáčkou, daňčí hřbet na víně s růžičkovou kapustou a další.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Pálffy Palác, 26. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Valdštejnská 14, Tel: 257 530 522

Noblesní restaurace Pálffy Palác připravila na velikonoční svátky 4 chodové menu. Cibulový koláč s chřestem a ztraceným vejcem, krémová mrkvová polévka s křenovou pěnou, karé z králíka s liškami a pyré z kopřiv a tradiční velikonoční mazanec
s vanilkovým krémem.

Cena za osobu: 890 Kč

Restaurace Magická Zahrada nouveau, 21. 3. - 28. 3. 2016
Praha 4, Nuselská 159/114, Tel: 261 214 252

Restaurace Magická Zahrada nouveau připravila na Velikonoce speciální menu. Vajíčková pomazánka, roláda z králíka s fenyklovým salátem, slepičí polévka s kopřivami, chřestové risotto, kuře s kopřivovou nádivkou a medvědím česnekem, králičí stehno s bramborovou kaší a zadělávanou kapustou, vitello tonnato, jehněčí kotletky se špenátem a velikonoční mazanec.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Zinc, 27. 3. 2016
Praha 1, V Celnici 7, Hilton Prague Old Town, Tel: 221 822 300

V restauraci Zinc hotelu Hilton Prague Old Town připravili mimořádný velikonoční brunch formou bohatého studeného a teplého bufetu s neomezenou konzumací včetně vín, piva a nealko nápojů.

Cena za osobu: 1.150 Kč, děti do 6 let zdarma, 7-12 let 50% sleva

Restaurace Hradčany Savoy, 26. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Keplerova 6, hotel Savoy, Tel: 224 302 430

V luxusní restauraci Hradčany ve známém hotelu Savoy, který se nachází na Pohořelci nad Pražským hradem, připravili na velikonoční svátky 4 chodové menu. Kachní paštika a hruškové chutney, kopřivová krémová polévka s pošírovaným vejcem, jehněčí hřbet s kopřivami a zeleninou nebo králičí stehno s velikonoční nádivkou nebo hovězí líčka s noky a čokoládový dort se zmrzlinou. V ceně aperitiv.

Cena za osobu: 1.090 Kč

Restaurace Meze, 27. 3. 2016
Praha 8, Karlínské náměstí 6, Tel: 223 000 665

Středomořská restaurace Meze v pražském Karlíně připravila na velikonoční neděli mimořádný brunch, s bohatou nabídkou formou teplého a studeného bufetu.

Cena za osobu: 595 Kč, 6-12 let 50% sleva, děti do 6 let zdarma

Restaurace Budapešť, 25. 3. - 28. 3. 2016
Praha 3, Slezská 86, Tel: 602 221 323

V maďarské restauraci Budapešť připravili na velikonoční svátky speciální 4 chodové menu. Velikonoční terinka, kachní kaldoun s knedlíčky, králičí medailonky s nádivkou a bábovka s vanilkovým krémem.

Cena za osobu: 350 Kč

Restaurace Altány Kampa, 26. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Nosticova 2a, Tel: 257 007 681

Restaurace Altány Kampa připravila na velikonoční svátky několik specialit. Husí kaldoun s knedlíčky, pečené malé kuře s nádivkou, špenátem a bramborem, jehněčí kolínko se zeleninovým pyré a muffin s lesním ovocem.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Charles Bridge, 26. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Smetanovo nábřeží 195, Tel: 603 222 379

Restaurace Charles Bridge na Vltavě u Karlova mostu připravila na Velikonoce
3 chodové menu. Hráškový krém, filet z candáta s fenyklovým salátem nebo jehněčí kotletky se špenátem, medvědím česnekem a gratinovaným bramborem a plněné vdolečky. V ceně welcome drink.

Cena za osobu: 690 Kč

Restaurace Villa Richter, 27. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Staré zámecké schody 6/251, Tel: 257 219 079

Villa Richter připravila na velikonoční svátky několik specialit.

Krémová polévka z medvědího česneku, Vitello Tonnato, treska na grilu s květákovým pyré, telecí ramínko s bramborovým pyré a špenátem a čokoládový fondant se zmrzlinou a malinovou omáčkou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace hotelu Boscolo, 25. 3. - 28. 3. 2016
Praha 1, Senovážné nám. 13, hotel Boscolo, tel: 224 593 886

Restaurace v luxusním hotelu Boscolo připravila na velikonoční svátky speciální menu. Foie gras na grilu s rebarborovým chutney, risotto s parmezánem a medvědím česnekem, pečené jehněčí s nádivkou a česnekem a mrkvový koláč.

Cena za osobu: A la carte

Velikonoční šunka a vajíčka

Velikonoční jehněčí

Velikonoční beránek

Velikonoční bábovka

Velikonoční vajíčka

© 2008-2016 Restaurant-Guide
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autora a vlastníka stránek

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz