Do originálního námořnického plecháčku Vám připravíme báječný krémový drink, jenž byl poprvé namíchán v Soggy Dollars baru na Britských Panenských ostrovech. Vznikl spojením poctivé dávky Pusser’s rumu, čerstvé pomerančové šťávy, kokosového sirupu, smetany a ananasového džusu. Nápoj tradičně zdobíme strouhaným muškátovým oříškem a koktejlovou třešní.
Receptura:
Pusser’s 6cl
Smetana 2cl
Kokosový sirup 2cl
Fresh orange juice 4cl
Ananasový juice 10 cl
Ozdoba: strouhaný muškátový oříšek na hladinou a koktejlovou třešeň se stopkou.
Postup přípravy:
Všechny suroviny postupně odměřujeme do šejkru na kostky ledu. Nápoj důkladně vyšekrujeme a přes barové sítko přelijeme do autentického námořnického plecháčku na ledové kostky. Na hladinu nápoje nastrouháme muškátový oříšek a přidáme koktejlovou třešeň.
Recept poskytl Bugsy’s bar