Dančí hřbet s tymiánovou polentou, brusinkovou omáčkou a pošírovanou hruškou Dančí hřbet bez kosti Dančí hřbet naložíme do oleje, rozmarýnu a tymiánu. Hřbet osolíme, opepříme a dáme dopéct do trouby na 200 °C, teplota uvnitř masa by měla být 45 - 50°C. Vyndáme z trouby a necháme odstát. Krémovou polentu připravíme tak, že do mléka jemně nasekáme tymián a vmícháme polentu, osolíme, opepříme a před koncem přidáme máslo. Na omáčku uděláme z cukru karamel, přidáme portské víno, brusinky a demi glass a dochutíme. Na omáčku uděláme z cukru karamel, přidáme portské víno, brusinky a demi glass a dochutíme. Očištěné půlky hrušky odpošírujeme v červeném víně, do kterého přidáme portské víno, badyán a cukr. |
- RESTAURACE - KUCHYNE - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHUDKY - MAPA -