Tafelspitz - Recept surovina na 1 porci hovězí květová špička 300g příloha: křen vejmrda: křen smetanový špenát: špenát Hovězí květovou špičku opečeme v rozpálené pánvi na tukové části do tmava na barvu společně z cibulí zbavené vrchní části. Po zatažení masa ze všech stran zalijeme vývarem a necháme táhnout přes noc na malý plamen. Druhý den maso vyndáme z vývaru a necháme zchladit. Vývar přecedíme a necháme vychladit. Morkové kosti uvaříme ve vývaru a dáme je také vychladit. Při podávání maso nakrájíme na slabé plátky ohřejeme v dochuceném vývaru společně s morkovou kostí a předem spařenou zeleninou a pórkem. Lehce orestujeme cibulku a poté přidáme špenát a smetanu. Necháme krátce povařit, dochutíme a podáváme. Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla restaurace La Republica |
- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -