Knedlíčky Gyoza - Recept100g mleté vepřové krkovice Omáčka: POSTUP Všechny nakrájené ingredience smícháme spolu s vínem, sojovou omáčkou, sezamovým olejem, solí a pepřem. Do rukou bereme po jednom plátku, prstem navlhčíme okraje (připravte si misku s vlažnou vodou) , do středu dáme jednu vrchovatou lžičku náplně, těsto přeložíme okraji na sebe a po celém půlkruhu stiskneme prsty – mezi palec a ukazováček. V hlubší, nepřilnavé, nejlépe teflonové pánvi zahřejeme trochu oleje a opatrně na něj poklademe knedlíčky. Restujeme zespod asi 1 minutu a pak podlejeme asi 100ml vody a přikryjeme pokličkou. Vaříme asi 5 minut, nebo než se nevypaří většina tekutiny. Gyózy jíme vždy teplé a namáčíme je do omáčky, kterou si připravíme jednoduše pouhým smícháním ingrediencí… Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla Restaurace Public Chilli |
- RESTAURACE - KUCHYNĚ - RECEPTY - KAVÁRNY - VINÁRNY - BARY - NOVINKY - LAHŮDKY - MAPA -