Restaurant-guide.cz

Oslavte Valentýna v doporučených restauracích v Praze

Svátek svatého Valentýna je svátkem lásky a všech zamilovaných a připadá
v kalendáři na 14. února. K svátku svatého Valentýna neodmyslitelně patří dárky, růže, jahody, šampaňské, čokoláda a nejrůznější lahůdky.

Využijte této příležitosti a potěšte svého partnera pozváním do vybrané restaurace a užijte si romantický večer při dobrém jídle, které pro Vás na Valentýna připraví
v doporučených restauracích v Praze.

Doporučené restaurace v Praze na Valentýna:

Restaurace Villa Richter, 14. 2. 2018
Praha 1, Staré zámecké schody 6/251, Tel: 257 219 079

Restaurace Villa Richter připravila 3 chodové svatovalentýnské menu. Parfait z kachních jater foie gras s karamelizovaným ananasem, mořský jazyk s krevetou, hráškovým pyré a omáčkou beurre blanc s kaviárem nebo telecí svíčková Rossini
s bramborem a omáčkou marsala, jahodový sorbet a sladká malinová variace.

Cena za osobu: 1.290 Kč

Restaurace Mlýnec, celý únor 2018
Praha 1, Novotného lávka 9, Tel: 277 000 777

Restaurace Mlýnec, která se nachází u paty Karlova mostu s výhledem na Prahu, připravila na oslavu Sv. Valentýna mimořádné originální 3 chodové menu. Tatarák
z červené řepy se sardinkami a ananasem s kari, jeseter s batáty, zázvorem
a limetkovou pěnou nebo daněk s černým kořenem a pomerančovou omáčkou
a pistacie s malinami, karamelem a čokoládou jako sladká tečka na závěr.

Cena za osobu: 1.390 Kč

Restaurace Luka Lu, 14. 2. 2018
Praha 1, Újezd 33, Tel: 257 212 388

Restaurace Luka Lu na Malé Straně připravila na Valentýna řadu specialit. Chobotnicový studený salát, prosciutto s melounem, pečené papriky plněné sýrem, grilované kalamáry plněné parmezánem a prosciuttem, mořský vlk na grilu, karamelizované jablko s vanilkovou zmrzlinou a další speciality.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Balu Kitchen, 14. 2. 2018
Praha 3, Pod Krejcárkem 975/2, Tel: 725 755 677

Luxusní restaurace Balu Kitchen s romantickým výhledem na Prahu připravila na den Sv. Valentýna speciální menu s živým hudebním doprovodem na klavír. Krevetový bisque se sherry, špenátový salát s gratinovaným kozím sýrem a červenou řepou, losos na bylinkách s grilovanou zeleninou nebo hovězí steak s kukuřičným klasem, krémovým špenátem a pečenými cherry rajčátky a čokoládové fondue s čerstvým ovocem.

Cena za pár: 2.200 Kč

Restaurace Bresto, 14. 2. 2018
Praha 1, Štěpánská 31, Tel: 222 212 810

Italská restaurace Bresto připravila na Valentýna 4 chodové menu. Foie gras
v čokoládě s lesním ovocem a lískovými ořechy, sépiové tagliolini s chobotnicí na topinamburovém krému, mořský ďas se špenátem na másle a čokoládový fondant
s vanilkovým krémem nebo zabaiogne s jahodovým ragú. Welcome drink v ceně.

Cena za osobu: 700 Kč

Pivovar U Tří růží, 14. 2. 2018
Praha 1, Husova 10, Tel: 225 226 650

Pivovarská restaurace U tří růží přichystala na oslavu svátku všech zamilovaných romantické menu. Cuketová rolka s koprovým žervé a marinovaným lososem,
sýr s ořechy, grilovaný kuřecí supreme nebo vepřová pečeně ve fenyklové krustě
s gratinovaným bramborem a vanilkovo - smetanový krém s karamelizovanými
jablky. Láhev sektu Cremant D´Alsace v ceně.

Cena za pár: 1.490 Kč

Restaurace Terasa U Zlaté Studně, 14. 2. 2018
Praha 1, U Zlaté studně 166/4, Tel: 257 533 322

Romantická restaurace Terasa u Zlaté Studně s výhledem na pražské panorama připravila luxusní 6 chodové valentýnské menu. Mousse z kozího sýra, ceviche z mušlí sv. Jakuba, terina z kachních jater Foie Gras, humr s mladým špenátem, šafránovým rizotem a humřím bisquem, jehněčí kotletky v bylinkové krustě s pyré ze sladkých brambor a čokoládový ganache.

Cena za osobu: 2.900 Kč

Francouzská restaurace Art Nouveau, 14. 2. 2018
Praha 1, Náměstí republiky 5, Tel: 222 002 770

Ve Francouzské restauraci Art Nouveau v Obecním domě připravili 3 chodové valentýnské menu. Mušle Sv. Jakuba se šafránovou omáčkou s lehkým salátkem
a avokádovým dipem, hovězí Chateaubriand s omáčkou z foie gras se zeleninou a bramborovým pyré s lanýži a nugátová a malinová pěna jako dezert. V ceně welcome drink, neomezená konzumace nealko a růže pro partnerku.
Živá klavírní hudba celý večer.

Cena za osobu: 2.250 Kč

Restaurace Vino di Vino, 14. 2. 2018
Praha 1, Štupartská 18, Tel: 222 311 791

Italská restaurace a vinotéka v srdci Prahy VinoDiVino bude na svatého Valentýna podávat romantické 4 chodové menu. Marinovaná ústřice v limetce a mátě, kreveta
v těstíčku na thajském krému, mořský ďas v italské slanině se sladkokyselou červenou čekankou na krému z hrášku a panna cotta z kokosu a bílé čokolády. Welcome drink v ceně.

Cena za osobu: 1.150 Kč

Restaurace Home by Unic, 14. 2. 2018
Praha 1, Soukenická 25, Tel: 222 318 961

Moderní restaurace Unic v centru Prahy na den Sv. Valentýna nabízí romantické
4 chodové menu. Jelení carpaccio s lesními plody, cappuccino z jeruzalémského artyčoku, hovězí steak rossini se špenátem a černým lanýžem, nebo filet z candáta
s liškami a malinový mousse s hořkou čokoládou.

Cena za osobu: 990 Kč

Restaurace La Republica, 14. 2. 2018
Praha 1, Na poříčí 12, Tel: 602 202 631

Restaurace La Republica připravila 3 chodové valentýnské menu. Kachní prso
s toastem a rukolovým salátem, vepřová panenka s gratinovaným bramborem
a vinnou omáčkou a čokoládový dort s višňovým přelivem.

Cena za osobu: 490 Kč

Restaurace Zlatá Praha, 14. 2. 2018
Praha 1, Pařížská 30, hotel InterContinental, tel: 296 630 914

Oslavte svátek zamilovaných v romantickém prostředí restaurace Zlatá Praha
s panoramatickým výhledem, kde připravili 5 chodové menu. Zapečená ústřice se špekem z mangalice, foie gras a kachní paštika s glazé z červené řepy, tortellina plněná uzeným lososovitým pstruhem s kaviárem ze pstruha, telecí svíčková v bylinkové krustě s mrkvovo-pomerančovým chutney a dezert
Labutí jezero s vanilkou, jahodami a sorbetem.

Cena za pár: 3.600 Kč

Restaurace La Gare, 14. 2. 2018
Praha 1, V Celnici 3, Tel: 222 313 712

Francouzská restaurace La gare připravila valentýnskou degustační večeři. Smažené ústřice, hovězí consommé s lanýži, jahodový sorbet, pečené telecí karé s foie gras terinou a vanilkovou šalotkou a vanilkový cheese cake s čokoládovou makronkou.

Cena za osobu: 1.050 Kč

Restaurace Kalina cuisine & vins, 14. 2. 2018
Praha 1, Dlouhá 12, Tel: 222 317 715

V gourmet restauraci Kalina cuisine & vins nabídne šéfkuchař Mirek Kalina na Valentýna výběr valentýnských specialit. Ústřice s Bloody Mary granitou, pečená kachní prsa s orientálním kuskusem a kávovou omáčkou nebo Champagne sabayone s červeným pomerančem.

Cena za osobu: A la carte

Pivovar U Supa, 14. 2. 2018
Praha 1, Celetná 22, Tel: 734 441 892

Pivovarská restaurace U Supa v srdci Starého města připravila na svátek zamilovaných speciální menu. Tatarák ze sušeného hovězího srdce s hořčicí a zelím, cizrnový salát s grilovanými kuřecími srdíčky, sekaná krůtí srdce vypečená s cibulí s gratinovanými brambory a vepřové srdce na smetaně s kaštanovým knedlíkem.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Garuda, 14. 2. 2018
Praha 7, Milady Horákové 12, Tel: 730 890 424

Indonéská restaurace Garuda připravila na Valentýna speciální menu. Dýňová polévka se zázvorem, na páře dušené taštičky s krevetami a kuřecím masem, hovězí Rendang, kuřecí zelené kari, rýžové nudle s krevetami a rýží a čokoládový dort s chilli a jahodami. Welcome drink v ceně.

Cena za pár: 990 Kč

Restaurace Relief, 14. 2. 2018
Praha 1, Křižovnická 1, Tel: 601 168 693

Restaurace Relief připravila na oslavu svátku zamilovaných 4 chodové menu. Grilovaná mozzarella balená v parmské šunce, vývar s játrovými knedlíčky, rolka z tresky plněná krevetami a špenátem podávaná s bramborovým koláčem a vanilková pana cotta s lesním ovocem.

Cena za osobu: 630 Kč

Restaurace CzecHouse Grill & Rotisserie, 14. 2. 2018
Praha 1, Pobřežní 1, Hotel Hilton Prague, Tel: 224 841 111

Restaurace hotelu Hilton Prague na letošní den sv. Valentýna přichystala slavnostní večeři formou bohatého rautu s neomezenou konzumací vína a nealkoholických nápojů spojenou s vystoupením karikaturisty a živého hudebního doprovodu. Carpaccio z červené řepy a hrušek, bagely s uzeným lososem, špízky s hovězí svíčkovou a grilovanou zeleninou, veganský lilkový gyros, grilovaná chapadla
z chobotnice, levandulovo-čokoládová panna cotta, marakujová pěna a mnohem více.

Cena za pár: 3.290 Kč

Restaurace Chateau St. Havel, 14. 2. 2018
Praha 4, Před nádražím 6, Tel: 241 445 717

Romantická zámecká restaurace Svatý Havel bude podávat 14. února degustační 6chodové valentýnské menu. Pečená perlička s červenou řepou a kozím sýrem, humří bisque, grilované mušle Sv. Jakuba s koprovou omáčkou, pečený candát
s bramborovým válečkem, hovězí svíčková s foie gras a lanýžovým pyré a suflé z bílé čokolády s jahodami.

Cena za osobu: 1.290 Kč

Restaurace Blue Wagon, 14. 2. 2018
Praha 2, Uruguayská 19, Tel: 222 561 378

Moderní restaurace na Praze 2, Blue Wagon, přichystala na den Svatého Valentýna romantické 4chodové menu. Marinovaná kreveta, telecí tartar s lanýžovým créme fraiche, kachní prsa s malinovým demi-glace a čokoládová kostka s kandovaným kumkvatem.

Cena za osobu: 1.590 Kč

Restaurace Grand Cru, 14. 2. 2018
Praha 1, Lodecká 4, Tel: 775 044 076

Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář přichystal na svátek sv. Valentýna speciální menu. Ústřice se sušeným tuňákem, marinovaný siven s humří emulzí, tempurovaná kreveta s mangem a wasabi, ryba sv. Petra s grapefruitem, dušená líčka ze selátka s černým lanýžem, pečená křepelka s červenou řepou a čokoládový dezert s ananasem s mascarpone.

Cena za osobu: 2.990 Kč

Restaurace Kampa Park, 14. 2. 2018
Praha 1, Na Kampě 8b, Tel: 296 826 112

Noblesní restaurace Kampa Park na Vltavě přímo u Karlova mostu připravila speciální menu na oslavu svátku zamilovaných. Ústřice s gazpacho želé, sashimi
z tuňáka s černými lanýži, hovězí steak wagyu s jarní cibulkou, bramborovým pyré
a demi glace omáčkou a Schwarzwaldský dezert s třešněmi.

Cena za osobu: 1.795 Kč

Restaurace Hergetova Cihelna, 14. 2. 2018
Praha 1, Cihelná 2b, Malá Strana, Tel: 296 826 103

Tým Vojtěcha Václavíka, šéfkuchaře stylové restaurace Hergetova Cihelna, připravil speciální valentýnské menu. Dýňový krém s chilli olejem, grilované mušle Svatého Jakuba s řepnou emulzí, jehněčí hřbet s pyré ze sladkých brambor a citrónovou holandskou omáčkou, jahodový kompot se zmrzlinou z vaječného koňaku
a pralinka z hořké čokolády a pečených kaštanů.

Cena za osobu: 1.125 Kč

Restaurace Paloma, 14. 2. 2018
Průhonice , Květnové nám. 53, Tel: 220 188 610

Průhonická restaurace Paloma připravila na svátek všech zamilovaných speciální
7 chodové menu. Pečená mušle sv. Jakuba s tataráčkem z mořského ježka, zauzené tygří krevety s těstovinovým rizotem Casareccia, mojito granité ochucené malinami, mořský vlk s badyánem a kaštanovým medem s polentou s lanýži, mandlová zmrzlina s pěnou z růží, malinami a liči a malinové srdce s malinovými makronkami
a čokoládovou pěnou.

Cena za osobu : 3.590 Kč

Restaurace Hard Rock Cafe, 14. 2. 2018
Praha 1, Malé námestí 142/3, Tel: 224 229 529

Užijte si večer svatého Valentýna plný skvělé hudby a skvělého jídla v Hard Rock Cafe. New York Strip Steak, uzená vepřová žebra, Legendary Burger, grilovaný filet z lososa, salát s kuřecím masem a rukolou a brownie s vanilkovou zmrzlinou a čokoládovou polevou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Elements, 14. 2. 2018
Praha 1, Náměstí Curieových 1/100, Hotel President, Tel: 234 614 113

Elements restaurants, restaurace hotelu President, podává na Valentýna speciální menu. Carpaccio z tuňáka s citronovou omáčkou a opečeným melounem, šafránové risotto s mušlemi Sv. Jakuba a korýši, telecí filet s omáčkou z černého kořene
a bramborovým fondantem a čokoládová terina se šampaňským sorbetem.

Cena za osobu : 1.490 Kč

Restaurace Deer Prague, 14. 2. 2018
Praha 1, Michalská 19, Tel: 225 777 330

Restaurace Deer přichystala 4 chodové valentýnské menu. Grilované krevety se zeleninovým závitkem, krémová kuřecí polévka, grilovaný mořský vlk se špenátovým pyré nebo pečené hovězí žebro s celerovým pyré a malinová pěna s karamelem
a čokoládovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 699 Kč

Restaurace La Bodeguita del Medio, 14. 2. 2018
Praha 1, Kaprova 5, Tel: 224 813 922

Restaurace a bar La Bodeguita del Medio přichystala 3 chodové valentýnské menu ve dvou variantách. Tataki z tuňáka s mousse z kozího sýru, hovězí svíčková Wellington se šafránovým risottem a levandulová zmrzlina s čokoládovou espumou. Nebo tygří krevety s blanšírovanou zeleninou a pikantní salsou, vepřová panenka sous-vide
s čočkou a vanilkový creme fraiche s flambovanými jahodami v kubánském rumu.

Cena za osobu: od 700 Kč

Restaurace Les Moules, 14. 2. 2018
Praha 1, Pařížská 19/203, Tel: 222 315 022

Restaurace Les Moules připravila na svátek svatého Valentýna speciální afrodiziakální ústřicové menu. Můžete si vybrat Fines de Claire nebo Spéciale Greay, případně jejich kombinaci.

Restaurace Sokolovna Průhonice, 14. 2. 2018
Průhonice, Říčanská 118, Tel: 267 310 506

Průhonická restaurace Sokolovna připravila valentýnskou večeři s vinným doprovodem. Variace krabího ceviche, lososa a marinované krevety, hovězí váleček ze svíčkové a konfitu z hovězích líček se zauzenou bramborovou kaší a lanýžovou omáčkou nebo pečené filátko z mořského ďase se špenátovo-bramborovým fondantem a dortík z bílé čokolády, červeného rybízu a čokoládové želé.

Cena za osobu: 850 Kč

Restaurace Triton, 14. 2. 2018
Praha 1, Václavské nám. 26, Tel: 221 081 218

Romantická restaurace v krápníkové jeskyni připravila na den svatého Valentýna slavnostní večeři s živým doprovodem na piano. Kuřecí prsa s arašídy, grilovaným artyčokem a salátem Waldorf, kuřecí vývar s nudlemi, zeleninou a chilli, mangový sorbet, telecí plátky se sušenou šunkou a houbovým risottem a panna cotta ze zeleného čaje a vanilky, s višňovou omáčkou a čokoládou.

Cena za osobu : 1.111 Kč

Restaurace Na Krásné vyhlídce, 14. 2. 2018
Praha 8, Na Dlážděnce 35, Tel: 603 865 100

V restauraci Na Krásné Vyhlídce přichystali na svatého Valentýna slavnostní 3 chodové menu. Krevety se zázvorem a chilli, dýňová polévka s kokosovým mlékem a chilli, konfitovaný bůček s čočkovým salátem, kachní prso sous-vide s gratinovanými brambory s rozmarýnem a čokoládová espuma s chilli.

Cena za osobu: 520 Kč

Restaurace La Loca, 14. 2. 2018
Praha 2, Odborů 4, Tel: 221 595 364

Šéfkuchař restaurace La Loca, Radim Gerlich, připravil romantické valentýnské menu se slovy "štěstí je opravdové pouze tehdy, když se sdílí". Hummus z červené řepy
a koriandru s pita chlebem, roastbeef s šafránovou majonézou, krevety s koriandrem a chilli, falafel v pita chlebu s tzatziki, spaghetti s trhanou kachnou a artyčoky, tapioka puding s kokosovým mlékem, zmrzlina, welcome drink.

Cena za pár : 980 Kč

Restaurace La Rotonde 14. 2. 2018
Praha 1, Štěpánská 40, Hotel Alcron, Tel: 222 820 410

Elegantní restaurace ve stylu Art Deco, La Rotonde, připravila speciálně sestavené Valentýnské menu o 5 chodech. Sépiový salát, polévka z pečených kaštanů s uzeným kachním prsem, bramborovo-lanýžové noky s pažitkovou emulzí, mořský ďas
s paellou a mušlemi nebo pečená telecí svíčková a hrudí s cizrnou a smržovou omáčkou a valentýnský dezert pro dva.

Cena za osobu: 1.350 Kč

Terasa U Prince, 14. 2. 2018
Praha 1, Staroměstské náměstí 29, Tel: 737 261 842

Terasa U Prince, která se nachází přímo na Staroměstském náměstí, připravila pro oslavu dne svatého Valentýna slavnostní 4 chodové menu. Grilované krevety
s červeným kari, krémová kuřecí polévka s houby shitake, grilovaný mořský vlk se špenátovým pyré nebo pečené hovězí žebro s celerovým pyré a malinová pěna
s karamelem a čokoládovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 777 Kč

Restaurace Oblaca, 14. 2. 2018
Praha 3, Mahlerovy sady, Tel: 210 320 086

Restaurace Oblaca v Žižkovské věži připravila 5 chodové valentýnské menu. Smažená kreveta se salátem z manga a papaji, terinka z foie gras s brusinkovou marmeládou, špenátový krém s uzeným lososem, marinovaná kachní prsa
s badyánem a hruškovým kompotem s konfitovaným bramborem, jahodové Bavarois s čokoládovou oplatkou, kaviárem a vanilkovým krémem.

Cena za osobu: 1.990 Kč

Restaurace Le terroir, 14. 2. 2018
Praha 1, Vejvodova 1, Tel: 602 889 118

Francouzská restaurace Le terroir připravila na svatého Valentýna romantickou večeři. Konfitovaný telecí brzlík s mandlovým piškotem, gravlax z tmavé tresky, candát pečený v pečicím papíru s brambory grenaile, hovězí svíčková s foie gras, kaštanovým pyré
a portskou omáčkou a ochutnávka dezertů Le terroir.

Cena za osobu: 2.990 Kč

Restaurace Made in Japan, 14. 2. 2018
Praha 1, Rytířská 10, Tel: 224 235 604

Japonská restarace Made in Japan přichystala na oslavu svátku zamilovaných speciální akci All you can eat pro 2 s lahví sektu nebo vína.

Cena za pár: 2.950 Kč

Restaurace Augustine, 14. 2. - 19. 2. 2018
Praha 1, Letenská 12/33, Hotel Augustine, Tel: 266 112 280

Elegantní Augustine Restaurant připravila 4 chodové valentýnské menu,
14. 2. doplněné živou houslovou hudbou. Mango s avokádem a koriandrem, humr
a mušle Sv. Jakuba s champagne omáčkou, telecí steak s topinambourem
a pistáciový dort s rybízovým želé.

Cena za osobu: 1.580 Kč

Restaurace Bianco e Nero, 14. 2. 2018
Praha 1, Na Florenci 2116 / 15, Florentinum, Praha 1

Italská restaurace Bianco e Nero, na Valentýna připravila 4 nebo 5 chodové degustační menu, které si můžete poskládat ze stálého jídelního lístku.

Cena za pár: 950/1.150 Kč

Ada restaurant, hotel Hoffmeister, 14. 2. - 18. 2. 2018
Pod Bruskou 7, Praha 1, Tel: 251 017 111

V restauraci luxusního hotelu Hoffmeister pro Vás šéfkuchař připravil speciální
4 chodové valentýnské menu. Terinka z perličky s kaštany a pancettou, kambala
s hráškovým pyré a bérnskou omáčkou, hovězí flank steak s pohankovou kroketou
a čokoládovou omáčkou a jahodový tataráček s pistáciovou zmrzlinou.

Cena za pár: 1.595 Kč

Restaurace Villa St. Tropez, 12. 2. - 18. 2. 2018
Praha 6, Ruzyňská 197/14, Tel: 235 300 521

Francouzská restaurace Villa St. Tropez v klidné vilové části Prahy 6 nedaleko letiště připravila slavnostní valentýnské menu. Terina z kachních jater Foie Gras s jablečným pyré, tygří krevety v tempuře, telecí striploin s bramborovým fondánem a lanýžovou omáčkou a čokoládový fondán s vanilkovým krémem a pekanovou zmrzlinou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Columna, 14. 2. - 16. 2. 2018
Praha 4, Pyšelská 2361/4, Tel: 272 192 458

Restaurace Columna na svátek všech zamilovaných připravila speciální 3 chodové menu. Pečené kachní foie gras s karamelovými jablky nebo telecí tataráček
s lanýžovou pastou a křepelčím vejcem, filet z pražmy s pastinákovým pyré nebo hovězí steak s pečenými brambory grenaille a omáčkou Madeira a čokoládový dort
s jahodovým mousse a makronkou. Welcome drink a káva v ceně.

Cena za osobu: 790 Kč

Restaurace U Malířů 1543, 14. 2. 2018
Praha 1, Maltézské náměstí 11, Tel: 257 211 014

Luxusní restaurace U Malířů připravila na Valentýnský večer 5 chodové menu. Ústřice se šalotkovou zálivkou, hovězí carpaccio s parmazánovou espumou, těstoviny
s krémem z uzeného lososa a kaviárem, telecí sous-vide s batátovým pyré s chilli
a čokoládový fondant.

Cena za osobu: 1.590 Kč

Restaurace La Casa Argentina, 14. 2. 2018
Praha 1, Dlouhá 35/730, Tel: 222 311 512

Restaurace La Casa Argentina nabídne na svátek Sv. Valentýna 3 chodové menu. Steak z foie gras s koňakovou omáčkou, jahodami a karamelovými hruškami, jehněčí kotletky v bylinkách s batátovým pyré a smržovou omáčkou a čokoládový fondant
s višňovou omáčkou a vanilkovou zmrzlinou.

Cena za osobu: 1.550

Restaurace Il Capitano, 14. 2. 2018
Praha 3, Slavíkova 1571/6, Tel: 222 939 434

Italská restaurace Il Capitano přichystala na den sv. Valentýna výběr ze dvou
7 chodových degustačních menu zaměřených na maso nebo ryby a mořské plody. Jelení carpaccio, kachní paštika, křepelčí vejce s lanýžem, carpaccio z chobotnice, tuňákové kostičky sashimi, mušle svatého Jakuba s pistáciovým pyré, agnolotti plněné krémovým pecorinem, telecí svíčková s omáčkou Bordolese a topinamburovým pyré, černé ravioli plněné krevetovým tataráčkem, filet ze smuhy se špenátem a dezert valentýnské srdce.

Cena za osobu : 1.200 Kč

Restaurace New York Café, 14. 2. 2018
Praha 1, Senovážné nám. 13, Hotel Boscolo, Tel: 224 593 886

Noblesní restaurace hotelu Boscolo připravila romantické 4 chodové menu. Kozí sýr
v těstíčku, terina z foie gras, pošírovaný halibut se špenátem a parmazánovo-tvarohovými gnocchi, medailonky z telecí panenky se zauzenou bramborovou kaší
a grilovaným chřestem v pancettě a jahody s mascarpone a čokoládou.

Cena za pár: 3.100 Kč

Restaurace Buddha Bar, 14. 2. 2018
Praha 1, Jakubská 8, Tel: 221 776 300

Luxusní podnik Buddha Bar připravil exotické valentýnské menu o 3 chodech. Tataráček z mušlí Sv. Jakuba s dresinkem z rajčátek a zázvoru, selekce sushi (např. kreveta v tempuře, krémový tuňák, okurkové maki, nigiri z červené řepy a lososa), malinové tiramisu a selekce makronek.

Cena za pár: 3.500 Kč

Restaurace Kouzelná Zahrada - Zámek Berchtold, 12. 2. - 14. 2. 2018
Kunice - Vidovice, Hlavní 6, Zámek Berchtold, Tel: 313 039 747

Zámecká restaurace Berchtold připravila na oslavu dne všech zamilovaných speciální menu a 10. února pořádá valentýnský ples při svíčkách. Tataráček z řepy s kozím sýrem, grilovaná tygří kreveta se zauzenou bramborovou kaší , hovězí steak
s bramborovým fondantem a čokoládový dort s bílou čokoládou.

Cena za pár: 1.470 Kč

Restaurace Salabka, 14. 2. 2018
Praha 7, K Bohnicím 2a, Tel: 778 019 002

Restaurace Salabka připravila speciální valentýnské menu s možností párování s lokálními víny. Foie gras créme brulée, jeseter s topinamburem a tamarind omáčkou, telecí líčka s rillette ze sladkovodní ryby a jalapeňo jusem, variace sýrů a domácí pralinky.

Cena za osobu: 1.650 Kč

Restaurace Asian Temple
Praha 1, Bílkova 13, Tel: 222 311 659

Stylová restaurace Asian Temple připravila na Valentýna 3 chodové menu. Kachní salát s okurkou, okrou a mátovým dresinkem, mušle srdcovky s koriandrem, zázvorem, citrónovou trávou a chlebem naan a ananas s kokosovo zmrzlinou a chilli džemem. V ceně signature coctail.

Cena za osobu: 745 Kč

Restaurace Lavande, 14. 2. 2018
Praha 5, Lidická 2, Tel: 734 322 351

Restaurace Lavande na Valentýna připravila 3 chodové menu. Krevety v sušené šunce s dýňovým pyré, kuřecí prso s risottem a špenátem a kokosovo malinový parfait s čokoládovou omáčkou.

Cena za osobu: A la carte

Restaurace Na Farkáně, 14. 2. 2018
Praha 5, Na Farkáně III/32, Tel: 257 220 253

Restaurace Na Farkáně připravila na Valentýna speciální menu. Variace předkrmů zahrnující pražskou šunku s křenovou pěnou, uzená kachní prsa s hruškovým chutney a zvěřinovou paštiku, mix hovězích steaků s barevným pepřem, grilovanou zeleninou a gratinovaným bramborovým pyré a valentýnské srdce s jahodami
a krémem.

Cena za osobu: 385 Kč

Restaurace Nostress, 14. 2. 2018
Praha 1, Dušní 10, Tel: 222 317 007

Restaurace Nostress café situovaná přímo na Starém městě nabízí na den svatého Valentýna speciální menu. Artyčoky s pošírovaným vejcem a parmezánem, tygří krevety, filet z mořského vlka, kachní prsa s pomerančem a brusinkami s bramborovým fondantem a čokoládový piškot s bílou čokoládou a malinovým želé.

Cena za osobu: 900 Kč

Restaurace Le Grill, 14. 2. 2018
Praha 1, Hybernská 12, Hotel The Grand Mark, Tel: 226 226 126

Elegantní restaurace Le Grill připravila romantické svatovalentýnské menu o 4 chodech. Welcome drink, králík s pistáciemi, marinovanými višněmi a vanilkovou omáčkou, tomatová polévka, pečený telecí hřbet s lanýžem, chřestem a omáčkou z madeiry a vanilkové srdce s čerstvými jahodami, sušenými plátky růží a jahodovým sorbetem.

Cena za osobu: 1.190 Kč

Restaurace Altány Kampa, 14. 2. 2018
Praha 1, Nosticova 2a, Tel: 257 007 681

Romantická restaurace na břehu Vltavy hned u Kampy, Altány Kampa, připravila speciální svatovalentýnské menu. Šafránové a černé parmazánové risotto s krevetkou, hovězí filet mignon s omáčkou demi-glace a hráškovými lusky se zázvorem a sezamem a čokoládový dort s chilli a čerstvými jahodami.

Cena za osobu: 745 Kč

Restaurace Dutch Pub, 14. 2. 2018
Praha 1, Vladislavova 17, Tel: 727 969 818

Stylová restaurace Dutch Pub připravila na den svatého Valentýna romantické
3 chodové menu. Plátky marinovaného lososa s koprovým dresinkem, biftek z hovězí svíčkové s houbovým ragú a bramborami Granaille a vanilková panna cotta
s karamelovou omáčkou.

Cena za osobu: 690 Kč

srdce z čokolády, Valentýn

jahody se šlehačkou

variace zákusků

Ústřice

Koktejl Broken Heart,  La Casa Argentina

Valentýnský dort v restauraci hotelu Hilton

© 2008-2018 Restaurant-Guide
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autora a vlastníka stránek

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz