Restaurant-guide.cz

Zabíjačkové hody a masopust v Praze

Zimní měsíce jsou tradičně spojené se zabíjačkou. Některé restaurace pro Vás připravují tradiční zabíjačkové hody, při kterých ochutnáte klasické speciality jako jitrničky, jelítka, světlou
a tmavou tlačenku, kroupový prejt, ovárek s chlebem a křenem
a hořčicí, zabíjačkovou polévku, zabíjačkový guláš a další.

Doporučené restaurace v Praze:

Zabíjačkové hody v Lokálu Dlouhááá a U Bílé Kuželky, 8. 2. 2020
Dlouhá 33, Praha 1, Tel: 222 316 265
Praha 1, Míšeňská 66/12, Tel: 257 212 014

Lokály Dlouhááá a U Bílé Kuželky ze skupiny Ambiente připravily tradiční zabíjačkové hody. Můžete se těšit na ovárek, klobásky, jitrnice, jelítka, zabíjačkovou polévku, řízky
a další speciality. Zabíjačkové speciality můžete zapít plzeňským pivem z tanku či dobrou hruškovicí.

Pivovar Bašta a restaurace U Bansethů, 20. 2. a 25. 2. 2020
Praha 4, Táborská 49, Tel: Pivovar 602 295 403 / Restaurace 261 222 530

U Bansethů a v pivovaru Bašta se můžete těšit na Tučný čtvrtek, kdy vás celý den čekají zabíjačkové hody a další týden na Masopustní úterý s hudbou, koláči
a masopustním pivem z pivovaru Bašta. U Bansethů zabíjčku můžete zapít plzeňským pivem z tanku.

Pivnice U Pinkasů, 18. 2. - 23. 2. 2020
Praha 1, Jungmannovo nám. 15/16, Tel: 221 111 150

Restaurace U Pinkasů připravila v únoru vepřové hody. Škvarky s cibulí a česnekem, řeznická huspenina, ovarová polévka s kroupami, zabíjačkový prejt s lepenicí, ovarové koleno, jelita a jitrnice. Na čepu plzeňské pivo z tanku, které se k zabíjačkovým specialitám skvěle hodí.

Restaurace Kuchyň, 15. 2. 2020
Praha 1, Hradčanské náměstí 186/1, Tel: 736 152 891

Restaurace Kuchyň ze skupiny Ambiente v Salmovském paláci na Pražském hradě připravila na polovinu února zabíjačkové hody. Ochutnáte jitrnice, tlačenku, ovárek
a další tradiční zabíjačkové speciality. Nechybí ani živá hudba a zapít vše můžete plzeňským pivem z tanku. 598 Kč za neomezenou konzumaci jídel.

Restaurace Sou100, 21. 2. - 25. 2. 2020
Praha 3, Štítného 11, Tel: 723 105 660

Žižkovská restaurace Sou100 připravila zabíjačkové hody. Ochutnáte zabíjačkovou polévku s kroupami, jitrnice a jelítky se zelím a bramborem, ovarové koleno
s chlebem, hořčicí a křenem a zabíjačkový guláš.

Restaurace Vozovna Stromovka, 15. 2. - 16. 2. 2020
Praha 7, Královská obora 2, Tel: 725 123 705

Ve Vozovně Stromovka se můžete těšit na tradiční zabíjačkové hody. Staročeská vepřová paštika s topinkami, tlačenka s cibulí a octem, zabíjačková polévka, ovar
s křenem a hořčicí, jitrnice, jelita, zabíjačkový guláš a další. Živá hudba.

Restaurace Potrefená Husa Albertov, 20. 2. - 27. 2. 2020
Praha 2, Na slupi 2102/2b, Tel: 236 071 028

Potrefená husa Albertov bude nabízet masopustní pekáč plný pečených a uzených mas. 6 druhů piva na čepu.

Farmářské trhy, 15. 2., 22. 2. a 29. 2. 2020
Náplavka u Rašínova nábřeží - So - 9:00 do 14:00

Na farmářském tržišti Náplavka se konají 15. února masopustní hody. Zabíjačková polévka, kváskový chléb se škvarkovou pomazánkou, tlačenka s cibulí
a octem, opečená jitrnice a jelito, uzené klobásky a další speciality. Hrát bude kapela a zabíjačkové speciality můžete zapít některým z nabízených pivních speciálů. Prodej zabíjačkových specialit s sebou. Následují masopustní hody také na Heřmaňáku 22. února a na farmářském trhu Kubáň 29. února.

Plzeňská restaurace Anděl, 6. 2. - 9. 2. 2020
Praha 5, Nádražní 114, Tel: 608 181 852

Plzeňská restaurace Anděl nabídne několik zabíjačkových specialit. Vepřový sulc
s octem a cibulí, zabíjačková polévka prdelačka s kroupami, zabíjačkový guláš s knedlíkem nebo jitrnicový prejt s bramborem a kysaným zelím. Plzeňské pivo z tanku na čepu.

Restaurace Na Farkáně, 3. 2 - 7. 2.  202
Praha 5, Na Farkáně III/32, Tel: 257 220 253

V restauraci Na Farkáně připravili zabíjačkové hody. Zabíjačková polévka prdelačka
s kroupami, šunková tlačenka s cibulí a octem, šunka od kosti, vepřové kolínko se zelným salátem, jitrnice a jelítka s bramborem a zelím, pečená vepřová krkovička
a zabíjačkový guláš s knedlíkem.

Restaurace Potrefená husa Na Verandách, 20. 2. - 27. 2. 2020
Praha 5, Nádražní 84/43, Tel: 257 191 200

Pivovarská restaurace Potrefená husa Na Verandách bude nabízet masopustní pekáč plný pečených a uzených mas. Bohatá nabídka piv z produkce pivovaru Staropramen.

Restaurace Speciál, 15. 2. 2020
Praha 1, Haštalská 12, Tel: 222 315 676

Moderní pivnice v centru Prahy v Haštalské ulici nabízí v polovině února zabíjačkové hody. Zabíjačková polévka s kroupami, česnekem a majoránkou, vepřová líčka v aspiku s křenem, světlá a tmavá tlačenka s cibulkou, zabíjačkový sulc, škvarková pomazánka, ovar z vnitřností a kolínka s vejmrdou, zabíjačkový guláš, jitrnice, jelítka
a světlý a tmavý prejt se zelným salátem. Zapít vše můžete pivy z produkce Vinohradského pivovaru. Ochutnejte nefiltrovanou 11°, ležák 12°, jantarovou 13° nebo některý z pivních speciálů.

Restaurace Potrefená husa Bohnice, 6. 2. - 13. 2. 2020
Praha 8 - Bohnice, Zhořelecká 514, Tel: 266 313 108

Potrefená husa Bohnice bude nabízet masopustní pekáč plný pečených a uzených mas. Nabídka piv z produkce pivovaru Staropramen.

Restaurace Kozlovna Lidická, 6. 2. - 9. 2. 2020
Praha 5, Lidická 20, Tel: 257 210 862

Smíchovská Kozlovna nabídne několik zabíjačkových specialit. Vepřový sulc
s octem a cibulí, zabíjačková polévka prdelačka s kroupami, zabíjačkový guláš
s knedlíkem nebo jitrnicový prejt s bramborem a kysaným zelím. Na čepu Vekopopovický Kozel.

Restaurace Kamera, 6. 2. - 9. 2. 2020
Praha 5, Tilleho náměstí 792, Tel: 251 815 911

Barrandovská restaurace Kamera nabídne několik zabíjačkových specialit. Vepřový sulc s octem a cibulí, zabíjačková polévka prdelačka s kroupami, zabíjačkový guláš
s knedlíkem nebo jitrnicový prejt s bramborem a kysaným zelím. Čepovaná Plzeň
z tanku na zapití.

Zabíjačka v Lokálu

Zabíjačkové hody v Potrefené huse

Zabíjačkové hody v Lokálech

Zabíjačkové hody v Plzeňské restauraci Anděl

© 2008-2021 Restaurant-Guide
Kopírováni obsahu webu je možné jen se souhlasem autora a vlastníka stránek

english version - Restaurant-guide.czRestaurant-guide.cz